ElTenedor compra Restorando i accelera la seva expansió a Llatinoamèrica

ElTenedor compra Restorando i accelera la seva expansió a Llatinoamèrica
Compartir

ElTenedor, ha anunciat l’adquisició de Restorando, el seu homòleg a Amèrica Llatina. D’aquesta manera, la plataforma pertanyent a TripAdvisor suma a la seva cartera d’establiments un total de 3.500 nous restaurants en vuit països: Argentina, Mèxic, Colòmbia, Brasil, Uruguai, Panamà, Xile i Perú, fet que suposa més 4,5 milions nous usuaris a l’any, un important reforç a la regió.

Així, ElTenedor serà present en un total de 18 mercats a Europa, Amèrica Llatina i Oceania i més de 60.000 restaurants. Segons ha informat la companyia, no s’informarà dels termes econòmics de l’adquisició. Fins ara, a Amèrica Llatina ElTenedor operava únicament al Brasil com TheFork.com.br.

“Estem molt contents que Restorando passi a formar part de la família ElTenedor. Amb aquesta adquisició accelerem la nostra expansió internacional, consolidem el nostre lideratge a Amèrica Llatina i sumem 3.500 nous restaurants en 8 països. Ambdues companyies compartim el mateix esperit emprenedor i junts seguirem revolucionant i digitalitzant el sector de la restauració a la regió. Restorando és, a més, una companyia innovadora que ha mostrat un gran compromís amb el desenvolupament tecnològic, un valor fonamental per a nosaltres. El seu ADN empresarial i la seva cultura ens ajudaran a desenvolupar el nostre negoci, a impulsar la digitalització del sector a Amèrica Llatina i a seguir millorant l’experiència dels comensals”, explica el CEO d’ElTenedor a Iberia, Austràlia i LATAM, Marcos Alves.

Reserves a ElTenedor des de Google

Voluntat de ser a tot arreu

Des que TripAdvisor es va fer amb ElTenedor el 2014, la plataforma ha sortit de compres sovint per dur a terme una agressiva campanya d’expansió internacional. En concret, aquesta és la novena adquisició que la companyia realitza en els últims cinc anys, després d’incorporar Mytable i Restopolis, a Itàlia; BestTables, al Brasil i Portugal; Iens/SeatMe i Couverts, als Països Baixos; Sneat i Tous Au Restaurant, a França; i Dimmi, a Austràlia. A aquests països se sumen Espanya, França, Suïssa, Bèlgica, Dinamarca i Suècia.

ElTenedor va començar a operar a França el 2007 de la mà de quatre socis. Marcos Alves era un d’ells i va ser l’encarregat de l’expansió del grup aquell mateix any a Espanya, on actualment compta amb més 8.000 restaurants associats.

Etiquetes: