Catalunya celebrarà més fires que mai durant el 2019

Congrés Federació de Fires de Catalunya
Compartir

Catalunya es prepara per a un any ple de fires. La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va avançar aquest dimecres 21 de novembre el calendari de fires que tindran lloc arreu del territori durant el 2019. En total, se’n celebraran 485, xifra rècord de l’última dècada.

Segons les dades facilitades pels diferents organitzadors firals, el pròxim any es batrà un rècord del nombre de fires. L’any 2009, se’n van celebrar 439 (50 fires internacionals o estatals i 389 d’àmbit comarcal), un 10’5% menys de les que es preveuen per al pròxim any, amb 58 fires d’àmbit internacional i estatal i 427 d’àmbit català, comarcal o local programades.

Les xifres es van anunciar en el marc del Congrés de Fires de Catalunya celebrat a Tortosa i organitzat per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) amb el suport de la Generalitat.

En plena celebració dels 25 anys, el Congrés s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència del món firal i  punt de trobada per a l’intercanvi de coneixement d’aquest sector.

Font: Nació Digital
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: