Finan-Optim, experts en finançament per empreses

Compartir

Una llarga carrera i més de 15 anys d’experiència avalen l’èxit dels projectes que gestiona Finan-Optim.

El moment d’aconseguir o gestionar el finançament per la pròpia empresa pot resultar una tasca molt complicada sense les cartes adequades per jugar. Finan-Optim és una companyia especialitzada en l’assessorament financer, un terme que abasta molts serveis i ha ajudat desenes d’empreses a millorar el seu resultat econòmic i a créixer com a entitat.

Entre els seus serveis hi destaca la recerca de finançament bancari, pensat per estalviar temps i recursos seleccionant l’entitat financera més adient per al producte del client. L’optimització del Pool Bancari és un altre dels seus serveis que ofereix; la seva metodologia en aquest cas és analitzar les despeses bancàries amb l’objectiu d’obtenir un major poder de negociació amb les entitats.

Per aquells gerents i propietaris d’empreses especialment preocupats pel seu negoci, Finan-Optim proposa l’assessorament financer integral. Aquesta opció incorpora els serveis anteriors i defineix i controla d’una manera estratègica el capital de l’empresa, al mateix temps que l’assessora buscant sempre la creació de valor per l’accionista.

Estratègia digital com a principal element d’innovació

Com qualsevol altra empresa, en el món actual és necessari introduir-se al món digital per existir. Des d’Ycom en parlem com a exemple d’empresa que busca innovar per arribar millor al seu públic des d’internet, on actualment és molt més fàcil donar-se a conèixer. Finan-Optim ha dut a terme una estratègia digital basada en la creació de la pàgina web totalment informativa, el perfil a LinkedIn, com a xarxa social de professionals i el perfil a YouTube per exemplificar la feina ben feta.

finan-optim

Direcció i èxit

La clau de l’èxit resta en l’equip d’experts en finances amb més de 15 anys d’experiència. Segons Borja Moret, gerent de Finan-Optim, és el contacte diari amb els bancs el que els permet conèixer de primera mà quines són les opcions més competitives del mercat en cada moment. Moret és llicenciat en Ciències Empresarials a EUNCET on també ha cursat el postgrau de direcció financera. A més, té el màster de Direcció Econòmica Financera d’ESADE on actualment també imparteix classes.

La seva llarga trajectòria amb més de 100 casos d’èxit d’assessorament financer en diferents empreses l’avalen per fer créixer l’empresa i sentir-se més segur davant dels seus clients.

Clients satisfets, la millor garantia

L’agenda de Finan-Optim conté una gran quantitat d’empreses satisfetes dedicades a diferents mercats, així com ESADE, DigiProces, La Reposada, Carmenas o E-Tuyo. És el mateix Director Executiu de Desenvolupament Corporatiu Business Intelligence d’ESADE qui assegura que confia en Moret perquè és millor que si ho gestionés un mateix.

Després de més de 15 anys d’experiència, l’objectiu de Finan-Optim continua sent el mateix que el del primer dia: créixer ajudant aquelles empreses que necessiten fer-se un lloc en el seu mercat i superar amb triomfs tots els obstacles financers.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: