Fira ÀPAT: la fira dels aliments catalans

Compartir

La Fira Àpat 2017 pretén ser una mostra per conèixer la gastronomia catalana i una oportunitat de negoci per als productors que aposten pel producte de proximitat.

 

La tercera edició de la Fira Àpat es durà a terme del 20 al 22 d’octubre a la Cúpula Events del Centre Comercial Arenes de Barcelona. Un ambient carregat de productes d’origen català amb l’objectiu, segons els organitzadors, d’impulsar entre tots els productes catalans.

Des del seu origen, la Fira Àpat és la fira dels professionals dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

La programació dels tres dies consta de diferents activitats atractives tant pels exponents com per als visitants de la fira. El tret de sortida serà el divendres a les 11.00 hores amb la presentació i degustació dels productes de mel Somper, i amb la demostració de neules artesanes de la Pastisseria Rodellas. Però també podrem trobar Cates de vins, l’elaboració i degustació d’una paella vegana, la presentació del primer vi de cirera (el Sirot), entre moltes altres. A més, Arnau Sanz, el director d’Ycom i de l’Agència Imagina donarà una xerrada sobre la importància de donar-se a conèixer a través de l’entorn digital.

La Fira Àpat 2017 pretén ser una mostra per conèixer la gastronomia catalana i una oportunitat de negoci per als productors que aposten pel producte de proximitat. Per això, tant si ets un professional com un particular pots assistir-hi a través de diferents opcions. Com a empresari l’entrada és gratuïta i existeix l’acreditació que es pot accedir a través de la pàgina web. I si ets un apassionat del producte de proximitat i vols conèixer de primera mà els productes catalans existeixen tres opcions per assistir-hi.  A través del portal web pots obtenir entrades gratuïtes per divendres i diumenge tarda. L’entrada per als tres dies té un cost de 5€ a través del mateix portal web, la meitat del preu d’entrada a la taquilla de la fira: 10€.

L’última edició celebrada el 2016 va acollir més de 9.000 assistents i un 95% de visitants professionals.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: