Google presenta un botó Hangouts per integrar-ho en webs i apps

Compartir

Google sap que les aplicacions de missatgeria instantània i les tecnologies de la informació i la comunicació són el futur d’Internet, no només pels usuaris sinó també per les empreses. Conscients d’això, la companyia vol fer-se un lloc en el món empresarial amb una nova opció per la seva aplicació Hangouts.

Es tracta d’un nou botó que es pot incrustar en qualsevol web o aplicació per tal de millorar la comunicació entre clients o professionals.

Pel que han explicat en el blog oficial, es tracta d’una eina que moltes empreses havien demanat explícitament a Google, per tal de millorar els serveis d’atenció al client, on els consumidors es poden posar en contacte directament amb l’empresa a través d’aquest botó i en temps real. També pot servir com a eina col·laborativa per al desenvolupament de projectes, molt semblant al que ara podem veure a Google Drive.

Alguns partners de Google ja han començat a utilitzar aquesta nova opció de Hangouts, com ara Smartsheet (per col · laboració i gestió de projectes), Lucidchart (per gestionar arxius compartits) o Salesforce (plataforma especialista en vendes i màrqueting que utilitza el botó per comunicar-se amb clients) o Zoho Recruit (empresa especialista en recursos humans que utilitza el botó de Hangouts per entrevistar candidats).

Això són només algunes aplicacions d’aquest nou sistema, però des de Google animen a tots els desenvolupadors a fer un cop d’ull a l’API de Hangouts. De ben segur que aquesta nova opció no es queda aquí, i aviat veurem més millores i funcionalitats. Pinta interessant.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: