Home, 25 anys i amb treball: així és l’usuari mitjà que paga a través del mòbil

Compartir

Borja Rossell, Alex Lopera i Dario Nieuwenhuis, fundadors de Verse

Les operacions de pagament amb mòbil més habituals entre contactes són les transferències per pagar comptes pendents, la compra conjunta de regals d’aniversaris o els menjars amb amics i coneguts. 

 

Verse, l’aplicació gratuïta de mòbil per fer pagaments entre contactes, ha presentat un estudi sobre la penetració dels mètodes de pagament a través del mòbil entre els usuaris a Espanya. Segons les dades de la mateixa companyia, vuit de cada deu usuaris que fan ús d’aquest tipus de servei afirmen que el mòbil els resulta més imprescindible que el seu propi banc. D’acord amb les dades que la companyia ha registrat durant el darrer any, el perfil d’usuari que utilitza el dispositiu per fer pagaments té 25 anys i gasta una mitjana de 18 € en cada transacció que realitza amb la seva terminal.

El CEO de Verse, Borja Rossel, ha afirmat que veuen que “realitzar pagaments a través del mòbil s’està convertint en una cosa cada vegada més comuna. Especialment els millennials utilitzen aquest dispositiu per fer pagaments quotidians en el dia a dia”.

 

El mòbil, una eina imprescindible per als joves

Els joves que més utilitzen el seu mòbil com a eina de pagament tenen entre 19 i 34 anys, encara que en les plataformes electròniques  que predominen com a mitjà de pagament habitual (86%) la franja d’edat oscil·la dels 25 als 34 anys. Seguint amb el mateix perfil, les operacions més habituals entre contactes són les transferències per pagar comptes pendents, la compra conjunta de regals d’aniversaris o els menjars amb amics i coneguts.

Com a conclusió de l’estudi, l’ús del mòbil predomina en la generació millennial, i dins d’aquests entre els que ja estan treballant, ja que només el 34% serien estudiants. No obstant això, de tots ells tan sols el 38% té una ocupació fixa. Pel que fa al gènere, el 63% d’usuaris de l’app són homes enfront del 37% que són de dones.

 

Verse, el minibanc digital

Verse és una aplicació gratuïta que permet els pagaments entre persones de forma ràpida, senzilla i sense comissions. La companyia va néixer el 2015 de la mà de Borja Rossell, Alex Lopera i Dario Nieuwenhuis, tres joves emprenedors.  Actualment, té seu a Barcelona i l’aplicació compta amb versions per iOS i Android i està disponible a 27 països.

Durant el passat estiu va llançar un sistema per realitzar pagaments contactlees en comerços com a pas previ per desenvolupar un sistema definitiu per establir-se com a passarel·la dels pagaments. Aquesta nova funció es va iniciar als festivals d’estiu com el White Summer on els més de 140.000 assistents van poder utilitzar l’app per pagar en la meitat dels 400 comerços que conformaven el festival.

App Verse

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: