IMAGINA, agència amb acreditació Bing Ads

Agència IMAGINA, especialista en Bing Ads
Compartir

IMAGINA, l’agència de màrqueting número 1 en Instagram Espanya i Google Partner fundada per Dani Casanovas i Arnau Sanz, ha aconseguit també convertir-se en Bing Partner després de presentar-se a un examen professional d’acreditació i acceptar els termes del programa dirigit per Bing, pertanyent a Microsoft i associat amb Yahoo.

Actualment el SEM (Search Engine Màrqueting) és un dels principals canals de captació on-line per a les empreses, gràcies als seus avantatges de segmentació i mesurament. Per això, IMAGINA es va fixar com a objectiu sumaria planificació i gestió de campanyes de Bing Ads a la seva cartera de serveis, com ja feia amb Google Ads.

Un canal per a augmentar la competitivitat dels clients

L’agència no dubta que la inversió aconsegueixi obtenir uns resultats globals de negoci més competitius, ja que la competència de Bing Ads és molt menor i, en conseqüència, els CPC (costos per clic) resultin millors que a Google Ads. “Volem contribuir en la prospecció dels nostres clients, i per això considerem que hem d’oferir les tècniques més avançades del sector arribant a tots els dispositius i de forma internacional o local”, apunten des de l’agència.

Bing és el cercador que ve instal·lat per defecte en els dispositius de Microsoft i en navegadors com Mozilla Firefox. La seva solució publicitària, coneguda com Bing Ads, permet publicar anuncis tant a Bing com a Yahoo. A Espanya, segons dades del portal Bing Ads Microsoft, ocupa el 10% de la quota de mercat, la qual cosa suposa 222 milions de cerques mensuals. En altres països europeus com Regne Unit (25%), França (18,5) i Itàlia la quota de mercat és encara superior i segueix creixent any rere any. Estats Units, per la seva banda, es converteix al mercat més atractiu per a anunciants de Bing, registrant una quota del 33,7% i 5,4 milions de cerques anuals.

“Disposar de l’acreditació de Bing Partner és una oportunitat, ja que permet expandir i augmentar la demanda dels productes/serveis dels nostres clients”, explica en Guillem Moreso, Consultor de SEO i SEM de la nostra agència.

Clara Pariente
Etiquetes: