Introjis: les emoticones per a introvertits

Compartir

Qui no ha utilitzat mai els emojis? Aplicacions com Whatsapp o Hangouts han fet que els fem servir cada dia. Caretes somrients, fer petons, picar l’ullet, ballar, riure fins a plorar, cares d’estar enfadat o de tristesa són algunes de les emoticones habituals quan ens comuniquem a través de missatges de text. Però com expressem que preferim quedar-nos a casa o que necessitem estar sols? Què passa si som introvertits?

Les persones introvertides (que no són necessàriament persones tímides) són persones que gaudeixen estant soles o amb companyies tranquil·les; no els agraden les multituds, les festes o les celebracions. Els introvertits necessiten la soledat, la intimitat i aïllar-se de tant en tant per recarregar piles. I encara que no siguem introvertits per definició, no tenim moments en què preferim quedar-nos a casa a veure una pel·lícula o a llegir un llibre enlloc d’anar a una festa?

La dissenyadora Rebecca Lynch es va adonar de la dificultat de comunicar aquestes emocions a través d’emoticones quan el seu company la va deixar perquè “necessitava passar més temps sol” i es va llançar a crear un sistema de comunicació pictogràfica per tal de fer més fàcil la comunicació digital amb i per als introvertits. I així neix Introji.

La seva creadora té la intenció de llançar-ho com una app per a teclats d’iOS i Android. En el següent vídeo pots veure la presentació que va realitzar per buscar finançament a través de Kickstarter (encara que després la pròpia Lynch va retirar el projecte).

T’agraden? Els utilitzaries? Te’n deixo unes quantes imatges per si vols jugar a endevinar què significa cadascun, però pots veure la col·lecció de més de 30 introjis completa a la página de Facebook de Rebecca Lynch.

3042314-slide-s-16-introji-slides ajudapersortirdelabombolla bateriacarregada
feliçalamevabombolla novindreperogracies marxantdelafesta
etdonoespai etdonotemps tenslaportaoberta
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: