La policia de l’Estat espanyol es mourà amb Cooltra

La Polícia, amb motos elèctriques Cooltra
Compartir

La companyia especialitzada en rènting de mobilitat sobre dues rodes Cooltra ha estat seleccionada pel govern espanyol com a únic distribuïdor oficial per al subministrament de motocicletes elèctriques a les administracions públiques de l’Estat.

Segons la resolució, publicada el 12 de desembre al BOE, dels 91,7 milions d’euros destinats a aquesta partida, la companyia catalana, que és l’única distribuïdora de la marca de motos elèctriques ZERO, se n’ha adjudicat 20 milions d’euros. La resta ha recaigut en els fabricants BMW i Yamaha. Així, Cooltra serà a partir de 2019 distribuïdor oficial de motos elèctriques de diferents àmbits de l’Administració pública i liderarà la transició a una mobilitat més sostenible. Aquests contractes tindran un període d’execució de dos anys.

Cooltra: fent possible un futur de mobilitat elèctrica

Amb aquesta nova adjudicació, Cooltra culmina un any rècord per al seu servei de rènting a les Administracions Públiques, i és que – com explica l’empresa en un comunicat – cada vegada són més els ajuntaments que decideixen apostar per la renovació i externalització de la gestió de les seves flotes. En els últims 18 mesos, Cooltra ha cedit més de 100 motos en règim de lloguer a cossos policials de l’Estat i té altres 60 vehicles pendents de ser lliurats per a inicis de 2019. Aquests contractes de lloguer tenen una durada de 4 anys i ofereixen una major flexibilitat als ajuntaments, ja que els permet disposar d’una gran flota amb una baixa inversió inicial i inclou manteniment oficial, motos de substitució policial i atenció al client 24 hores, entre altres avantatges.

Actualment, Cooltra és la major distribuïdora a Espanya de marques de garantia i qualitat com ZERO, BMW, Silence o Askoll. “Des del Grup Cooltra, amb les nostres marques Cooltra, eCooltra i EcoScooting, contemplem el futur de la mobilitat amb vehicles elèctrics exclusivament. Pensem que les ciutats estaran més connectades, de moure serà més senzill, pràctic i mediambientalment sostenible. Per això, ja estem treballant en diverses línies per contribuir a una mobilitat més eficient i perquè en els pròxims anys el 100% de les nostres més de 15.000 motos siguin elèctriques”, comenta el CEO i fundador del Grup Cooltra,Timo Buetefisch.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: