Les 10 millors apps del mes d’octubre de 2015

Compartir

Un cop encetat el curs el mes passat, us oferim per a aquest octubre una nova tongada del nostre llistat de 10 apps mensuals, ja augurant la tardor.

1. Divertium (iOS/Android) – Gratuïta

«Divertium» és l’aplicació d’oci infantil creada per un grup d’emprenedors osonencs, que un bon dia van decidir posar fi a la tediosa recerca d’activitats per als més petits. Una app de senzilla interfície, on trobareu totes les activitats disponibles allà on us trobeu o allò on vulgueu viatjar. Específicament creada per el territori català, trobareu tota la informació d’activitats referents amb la cultura (teatre, cinema, titelles, clowns, etc.), festes majors, fires, activitats esportives en família, restaurants amb menús infantils, i d’altres activitats pensades exclusivament per a les famílies.

Descarregar de Google Play
Descarregar d’App Store

divertium

2. Space Age (iOS) – De pagament

«Space Age: A Cosmic Adventure» és una aventura gràfica d’estètica 8 bits ambientada en una realitat retro-futurística de l’any 1976. Viatjareu en l’expedició d’un intrèpid grup d’investigadors espacials cap a un desconegut planeta anomenat «Kepler-16», hipotèticament deshabitat. Molt aviat descobrireu que els vostres càlculs són totalment erronis, i descobrireu un terrible invasor que està sembrant el terror entre la població autòctona. Una aventura per descobrir nous mons i per aprendre com són d’importants les nostres accions en el futur.

Descarregar d’App Store

Space-Age-4

3. Instapics for Instagram (iOS) – Gratuïta

Si esteu farts d’esperar una versió per a iPad de la famosa xarxa social de fotografies «Instagram», no us desespereu més, «Instapics» al rescat! Un client d’Instagram per a les famoses taules d’Apple on podreu fer tot el que feu des de l’aplicació per iPhone al vostre dispositiu. Una aplicació especialment dissenyada per emular el format i la interfície de la versió oficial, perquè pugueu navegueu al 100% des del primer segon!

Descarregar d’App Store

instapics

4. Matching (iOS) – De pagament

“Matching! El meu primer Brain Training” és un joc educatiu per a nens de 2 a 6 anys, on podran aprendre el vocabulari bàsic en diverses llengües (català, castellà, anglès i francès) mentre juguen a relacionar dibuixos, números i colors. La dinàmica bàsica del joc es centra en seleccionar correctament l’opció que s’ajusta a les característiques (color, número, lletra) que es demanen a cada partida. Per començar a jugar, només heu d’accionar la palanca de la màquina i un cop apareixen els criteris de selecció, triar quina de les tres opcions és la correcta.

Descarregar d’App Store

matching

5. Lost Echo (iOS) – De pagament

«Lost Echo» és la aventura gràfica 3D per a dispositius mòbils dissenyada per els grecs KickBack Studios, que us endinsarà en un futur món tecnològic, ple de dubtes i qüestions per resoldre. Amb uns gràfics força decents (especialment les cinemàtiques) i un disseny de personatges i escenaris més que correcte, haureu de descobrir la misteriosa desaparició de la Chloe, la companya del protagonista Greg, que després d’un estrany esdeveniment, ha desaparegut completament del mapa i de les memòries de tothom.

Descarregar d’App Store

lost echo

6. Kilubu Magic Potions (iOS/Android) – De pagament

A «Kilubu: Pocions Màgiques» els més petits tenen l’oportunitat de posar-se mans a la massa i experimentar i crear genials pocions a la botiga d’en Sacha, el particular conillet d’índies del joc, que provarà totes les vostres creacions. Hi ha un total de 60 pocions diferents per experimentar, amb tot una serie d’ingredients rocambolescs com per exemple: llàgrimes de tauró, berrugues d’elefant, ous d’eruga o plomes de fènix. A mida que aneu completant el llibre de pocions, on trobareu les receptes per cadascuna, us aniran apareixen nous ingredients fins a completar els 9 que hi ha disponibles.

Descarregar de Google Play
Descarregar d’App Store

kilubu

7. A Dark Room (iOS/Android) – De pagament

«A Dark Room» deu ser un dels pocs jocs per a dispositius mòbils, que amb una interfície reduïda a la mínima expressió (text sota fons blanc), treu més profit de la imaginació de l’usuari i les seves ganes de millorar i créixer. Es tracta d’un joc meitat aventura de rol, meitat simulador de ciutats, on a través de tres simples pantalles haureu de fer créixer el vostre poblat, generar recursos per millorar o explorar un ampli mapa ple de poblats fantasma, mines de carbó i enemics sorpresa. Sereu capaços de mantenir viva la flama de la vostra comunitat?

Descarregar de Google Play
Descarregar d’App Store

a-dark-room

8. Wallapop (iOS/Android) – Gratuïta

«Wallapop» és una de les aplicacions de compra/venda d’objectes i productes de segona mà que més està triomfen a les botigues d’aplicacions. Una pràctica aplicació on podreu posar a la venta qualsevol objecte que ja no vulgueu utilitzar o comprar algun producte de segona mà d’algun venedor situat a prop de la vostra localització. Fins i tot permet realitzar contraofertes, si el preu no us acaba de convèncer , o iniciar chats amb els usuaris, per negociar qualsevol detall!

Descarregar de Google Play
Descarregar d’App Store

wallapop

9. The Mesh (iOS) – De pagament

Si el nom de Creatiulab no us diu res, segur que el de «The Stubies» us posarà de seguida en situació. L’estudi català que va arrasar a l’App Store, assolint el número 1 en més de 20 països, ens presenta una nova proposta en forma de joc numèric. Es tracta de «The Mesh», un joc dissenyat des de 0, amb una mecànica totalment inèdita, on l’usuari ha de combinar diferents xifres per assolir l’objectiu marcat al centre de la malla. Les caselles de color sumen, les caselles de color pàl·lid restant, i les caselles que no utilitzeu, faran disminuir el vostre tauler tantes vegades com indiqui el seu número.

Descarregar d’App Store

the_mesh

10. Seabeard (iOS/Android) – Gratuïta

«Seabeard» és la aventura d’un intrèpid mariner amb una gran repte per davant: reconstruir el seu poble natal en absència del seu pare. Un joc que barreja les idees originals del popular joc de Nintendo DS «Animal Crossing», i també, amb alguns ginys a «Legend of Zelda: Wind Waker». Un joc ple de reptes i desafiaments, amb molts amics i personatges per conèixer i un bast oceà per explorar, que farà les delícies dels més petits de casa!

Descarregar de Google Play
Descarregar d’App Store

seabeard

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: