LOMOINSTANT: la càmera que pretén evolucionar el mercat fotogràfic

Compartir

Kickstarter ha esdevingut la plataforma més dinàmica i efectiva per impulsar projecte ambiciosos que volen cobrir les necessitats que les grans empreses tecnològiques no pretenen abastir.

Lomography a través d’aquesta plataforma de crowdfunding ha volgut posar en marxa el projecte Lomoinstant. Una càmera que pretén evolucionar un mercat fotogràfic abandonat per moltes marques que han vist en el componen digital una gran oportunitat.

Encara grans fotògrafs i fans defensen l’exclusivitat i el factor afegit de la fotografia analògica, on s’aconsegueix plasmar de forma autèntica i creativa la realitat que ens envolta.

La càmera disposa de les següents especificacions:

  • Tres tipus diferents de lents, una de gran angular amb 0.4m de distancia d’enfoc, molt útil per fer selfies, una lent d’ull de peix i una altra panoràmica.
  • Dues modalitats alhora de fer les fotografies, l’automàtica i l’analògica, amb o sense flash.
  • Gran varietat alhora d’escollir opcions d’exposició d’imatges, on podrem aconseguir infinitat d’efectes en la nostra fotografia.
  • La possibilitat de fer fotografies d’exposició de llarga durada on obtenir efectes de moviment en imatges estàtiques.
  • Possibilitat d’afegir un trípode a l’estructura de la càmera
  • Utilitza Fujifilm Instax mini, el paper d’impressió instantània més estès, pel que no serà difícil trobar comerços on poder comprar-ho.
  • Funciona gracies a 4 piles tipus AAA

Aquesta càmera s’està venent a bon ritme a la plataforma havent esgotat el preu mínim de 69$, actualment encara queda l’opció de 79$ per accedir a la Lomo White o Black Edition, el model bàsic en blanc o en negre.

Pels que busquin un model més diferenciat, Lomography disposa de diferents models, amb estètiques variades.

Lomoinstant

Aquest projecte ofereix una gran oportunitat als fans de la fotografia, on a més de poder realitzar fotografies de qualitat i de manera instantània, podran donar llibertat a la seva creativitat alhora de aconseguir fotografies úniques i inigualables.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: