Microsoft celebra el 25è aniversari del Solitari

Compartir

La companyia celebra un torneig entre els seus treballadors i altres usuaris del mític joc que estava preinstal·lat en tots els Windows.

Microsoft està d’aniversari. Bé, més aviat, un dels seus jocs més mítics. Fa 25 anys que la companyia va crear el Solitari, aquell joc preinstal·lat que, a banda del Buscaminas i el Paint, era la clau per a posar remei a les hores mortes o escapar de la rutina per a molts dels seus usuaris. Quantes hores hi devíem jugar?

Arribar als 25 és una fita important i per això la companyia ha volgut organitzar un torneig (no ens pregunteu quines són les normes perquè no les tenim gaire clares). Aquest dilluns, 18 de maig, va iniciar una competició entre els seus treballadors i, a principis del mes de juny, es posarà en marxa un torneig a escala mundial dins el mateix joc.

D’aquesta manera, Microsoft torna a donar visibilitat a un joc que els usuaris de Windows 8.1 han de descarregar-se, però que tornarà a aparèixer preinstal·lat al Windows 10, el nou sistema operatiu de la companyia que veurà la llum abans que acabi el 2015.

Intentarem assabentar-nos dels premis abans d’invertir gaire temps competint.

Clara Pariente
Etiquetes: