Microsoft supera Apple i torna a ser la companyia més valuosa del món

Microsoft guanya Instagram
Compartir

La borsa de Wall Street ha presenciat aquesta setmana una batalla entre gegants tecnològics com les dels vells temps. Microsoft i Apple van començar el dilluns 26 de novembre un frec a frec que va acabar amb la “victòria” (momentània) de l’empresa de Bill Gates.

Durant el dimecres 28 de novembre, les accions de Microsoft van pujar un 3%, fet que va portar la seva capitalització en el mercat als 848.000 milions de dòlars. Al mateix temps, l’alça dels títols d’Apple en un 2,17 per cent va deixar-la en 845.000 milions de dòlars, 3.000 milions menys que el seu etern competidor.

Retorn al panorama de 2010

Feia vuit anys que Microsoft no aconseguia prendre la davantera a Apple: la desacceleració de la venda d’ordinadors personals i l’augment del consum de smartphones arreu del món va impulsar l’empresa de Cupertino.

De moment, just un mes abans de tancar l’any, Microsoft ha pogut tornar a igualar les forces, beneficiat, en gran part, per l’optimisme sobre la demanda dels serveis en el núvol de la companyia, segons apunta l’agència Reuters. La pregunta és si podrà mantenir la posició durant molt temps o tornarà ràpidament a la “plata”.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)