Les millors webs per buscar feina [TOP 10]

webs-per-buscar-feina
Compartir

 

Existeixen centenars de portals web d’ocupació, no obstant això, hi ha algunes pàgines millor que unes altres que ofereixen més fiabilitat, major nombre d’ofertes d’ocupació així com eines para trobes les oportunitats laborals que més s’adaptin al teu perfil professional o el que estiguis buscant en aquest moment. A YCOM, hem seleccionat les millors webs per buscar feina. Algunes, publiquen les seves pròpies ofertes d’ocupació, d’altres, realitzen la cerca d’ofertes d’ocupació a través d’internet, amb el que agrupen desenes d’oportunitats de diferents web de treball.

 

Top 10 de les millors webs per buscar feina a nivell general

Això últim és molt important, ja que pots buscar una oferta concreta entre centenars de pàgines web sense haver d’estar accedint a cadascuna d’elles. Aquest tipus de portals d’ocupació se’ls sol conèixer com meta buscadors d’ocupació. Quines són les pàgines web de cerca de treball en línia que ens permeten maximitzar les nostres possibilitats de trobar ocupació?

Com saber quin és el millor portal web per buscar treball? Per a uns serà un i per a uns altres serà un altre. No hi ha un portal web exacte, depèn molt del lloc d’ocupació que busquis. La millor solució és provar-ne vàries d’aquest i veure on pots tenir més oportunitats.
Si estàs buscant treball activament, a continuació pots trobar una llista amb les 10 millors webs per buscar feina.

 

Indeed

Aquesta és una de les pàgines web d’ocupació on vas a trobar un major nombre d’ofertes de treball. Això és a causa que és un meta buscador. Indeed busca ofertes de treball entre desenes de portals web i les agrupa a la seva pàgina. De només un cop d’ull podràs accedir a centenars d’oportunitats sense navegar molt, això la converteix en una de les millors webs per buscar feina.

Els usuaris també poden carregar un currículum i obtenir un enllaç de currículum personalitzat per compartir amb els ocupadors.

Google Ocupacions

Google Ocupacions és una nova eina de Google que et permet fer cerques a través de desenes de portals web per trobar les oportunitats que millor s’adaptin al teu perfil.

En lloc d’accedir a un portal d’ocupació, els usuaris simplement han d’escriure el treball que busquen en la barra de cerca de Google i apareixeran els resultats.

LinkedIn

LinkedIn és una de les millors webs per buscar feina. Es tracta de la xarxa social per a professionals més gran del món. Pots buscar ofertes de treball, localitzar ocupadors que anuncien vacants i seguir a les empreses que t’interessin per estar al corrent de les últimes oportunitats de treball que publiquin.

A més, els grups de LinkedIn són una altra de les grans opcions a l’hora de buscar treball.

Infojobs

Infojobs és aquell mític portal. La més coneguda de totes les webs per buscar feina i utilitzada a Espanya. Un referent a escala nacional que no has de deixar de costat a l’hora de buscar treball. Les ofertes d’ocupació que es publiquen en aquest portal web són pròpies, no enllaça a altres portals web.

Infofeina

Infofeina.com és, des de l’any 2003, el primer portal de feina de Catalunya i té una doble missió: Facilitar la recerca de feina dels candidats. Ja són mig milió de persones inscrites!

Laboris

Laboris.net va néixer el 1999, i és el punt de trobada entre candidats i empreses, per facilitar la cerca d’ocupació. Pertany al grup Schibsted, un grup capdavanter en els sectors més importants d’anuncis classificats a Espanya. Entre ells es troben, per exemple, coches.net, fotocasa.es o segundamano.es. Una de les webs per excel·lència si estàs buscant ocupació.

Experteer

Aquesta web està dissenyada per ser un punt de trobada entre professionals altament qualificats i empreses que ofereixen llocs de treball ben remunerats als quals és complicat accedir.

Monster

Monster és un portal web gegant amb presència en l’àmbit internacional. De fet, destaca molt més en altres països que a Espanya, encara així, en aquesta web pots trobar multitud d’ofertes d’ocupació per a tot tipus de professionals. Els seus anys d’història l’avalen.

A Monster pots buscar i sol·licitar llocs de treball, publicar un currículum, revisar perfils d’empreses i obtenir informació salarial i assessorament professional.

EURES

Per a molt EURES pot sonar-los a treball a Europa. No obstant això, a través d’aquest portal web de la Unió Europea pots trobar desenes d’oportunitats per treballar a Espanya. A més, ofereixen orientació personalitzada perquè puguis aconseguir el treball que desitges.

 

Si t’ha estat útil aquesta informació, comparteix, és gratis i ens estaràs ajudant molt.

Sort!

Gemma
Etiquetes: