Movistar+ subtitularà més sèries i pel·lícules en català

Compartir

Fins a 250 pel·lícules i 270 capítols de sèries s’afegiran a l’oferta de VOS en català que l’operadora posa a disposició del seu públic.

Movistar+ (empresa sorgida de l’absorció de Digital+ per part de Movistar) i la Generalitat van presentar ahir la renovació del seu acord de col·laboració, mitjançant el qual els clients de Movistar+ poden gaudir d’una sèrie de continguts (pel·lícules i sèries) subtitulats en llengua catalana.

Al llarg d’aquest any es podran veure subtitulades al català, com a mínim, 230 noves pel·lícules i més de 20 temporades de sèries. A més, Yomvi -el servei de vídeo a la carta de Movistar+- oferirà més de 40 noves pel·lícules doblades en català.

Actualment Movistar+ emet diàriament més de 25 obres de ficció subtitulades en català, que també són accessibles a través de Yomvi, on actualment hi ha publicades, amb drets vigents, més 250 pel·lícules i 270 capítols de sèries amb subtítols en català.

Entre els títols dels films subtitulats destaquen The revenant, StarWars el despertar de la força, InsideOut, Mad Max FuryRoad, Carol, Viatge a Sils Maria, Els Mínions, Spotligth, The Danish Girl, The Man from U.N.C.L.E., o Steve Jobs entre d’altres.

Entre les sèries destaquen Game of Thrones, House of Cards, Masters of Sex, The Black list, Ray Donovan, o Orange is the New Black.

Aquests nous continguts es podran veure pels diversos canals de Movistar+ (Canal+Estrenos, Canal+Xtra, Canal+Acción, Canal+ Comedia, Canal+ DCine, Canal+ Series, Canal+ Series Xtra) i a través de Yomvi, tant des de Catalunya com des de l’Estat Espanyol.

L’acord ha estat presentat pel conseller de Cultura, Santi Vila, i el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, en un acte en què també han participat el director de continguts de Movistar+, Àlex Martínez, i la subdirectora de Política Lingüística, Marta Xirinachs.

Santi Vila ha destacat l’augment en el consum de continguts originals amb subtítols, especialment entre les generacions més joves (més acostumats també al seu consum a través d’Internet abans que aquests productes arribin doblats a les nostres pantalles).

L’acord millorarà la comunicació del servei de subtitulació en català en els webs www.plus.es i www.movistar.es i garanteix que els subtítols en català siguin accessibles en tauletes i mòbils iOS (en Android ja eren accessibles el 2015) i en l’emissió lineal IPTV a través de la fibra òptica i ADSL de Telefònica.

Des que el Departament de Cultura i Movistar+ van iniciar la seva col·laboració l’any 2014, fins a final de 2016 s’hauran ofert, en versió original subtitulada en català, 610 títols cinematogràfics; 67.100 minuts de cinema; 60 temporades de sèries de ficció (600 capítols); 30.000 minuts de sèries, i 60 pel·lícules doblades en català a Yomvi.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: