National Geographic empra smartphones Lumia per fotografiar les meravelles naturals

Compartir

Després del Gran Canó, l’Everest o la Gran Barrera de Corall, ara el fotògraf Stephen Alvarez fotografia l’Aurora Boreal de Lapònia amb un Lumia 950.

National Geographic ja es va aliar ja fa temps amb Nokia per aprofitar la gran qualitat de les càmeres que la companyia finlandesa muntava en els seus telèfons mòbils intel·ligents, i aquesta preferència ha continuat un cop la producció d’aquests ha quedat en mans de Microsoft després de l’adquisició de la divisió de dispositius i serveis de la multinacional amb seu a Espoo.

Stephen Alvarez, fotògraf de la prestigiosa organització nord-americana, ha emprat al llarg dels darrers anys una sèrie de terminals Lumia per fotografiar les meravelles naturals del món: el 1020 per al Gran Canó del Colorado, el 930 i el 1520 per a l’Everest, el 830 per a les catarates Victòria, el 640 XL per al Cinturó de Foc del Pacífic a Mèxic, i el 950 i el 950 XL per a la Gran Barrera de Corall.

Ara li ha tocat al 950 ser el protagonista en exclusiva per a l’Aurora Boreal, unes imatges que es poden veure tant al compte d’Instagram de National Geographic, com al compte que aquesta institució ha creat específicament per mostrar les imatges captades amb els telèfons Lumia.

La qualitat de les càmeres de fotos/vídeo dels terminals Lumia, especialment en la seva etapa sota la marca Nokia però sense desmerèixer el seu recorregut amb Microsoft, és de les millors del mercat. Malgrat que el model 1020 va ser llançat al mercat a mitjans del 2013, conec almenys una persona que grava els seus vídeos per a YouTube amb aquest terminal, i que en canta les excel·lències pel que fa a la càmera per sobre de tots els altres dispositius.

Nota: degut al copyright de les fotografies, no les incloem en aquest article, però us encoratgem a què les veieu en els comptes d’Instagram abans esmentats.

Guillem Alsina
Etiquetes: