Norwegian unirà Barcelona i Chicago a partir del pròxim mes de juny

Norwegian unirà Barcelona i Chicago a partir del pròxim mes de juny
Compartir

Norwegian ha anunciat el llançament de la seva cinquena ruta transoceànica des de Barcelona, ​​amb destinació a l’aeroport de Chicago, als Estats Units.

La ruta començarà el divendres 7 de juny i operarà quatre dies per setmana, tots els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, fins al 26 d’octubre. Els vols parteixen amb tarifes a partir de 169,9 euros per trajecte, taxes incloses.

En conjunt, Norwegian operarà cinc rutes entre Barcelona i els Estats Units: la que avui s’anuncia a Chicago, més les quatre ja existents a Nova York/Newark, Los Angeles, San Francisco/Oakland i Miami/Fort Lauderdale.

Reforços de capacitat a Nova York i Los Angeles

Les rutes a Nova York i Los Àngeles veuen, així mateix, increments en la capacitat oferida: així, el Barcelona – Nova York passa d’operar-se amb sis freqüències setmanals a fer-ho amb vol diari; la ruta Barcelona – Los Angeles, per la seva banda, passa de cinc a sis freqüències setmanals, i operarà tots els dies de la setmana excepte els dijous.

Després de la retirada de Level, Norwegian és l’única aerolínia que uneix Barcelona i Los Angeles.

Des de l’inici dels seus vols de llarg radi a Barcelona, ​​el juny de 2017, Norwegian ha transportat més de 590.000 passatgers entre la capital catalana i els Estats Units; d’aquests, 407.000 van ser transportats el 2018, un 173 per cent més que l’any anterior.

Etiquetes: