Primark obrirà una botiga a la Plaça de Catalunya

Compartir

El grup de moda s’instal·larà en el local de 7.253 metres quadrats que ocupava el Corte Inglés a les Rambles

Primark obrirà una botiga al centre de Barcelona. La marca de roba situarà el nou local en l’edifici que ocupava el Corte Inglés a tocar de la Plaça de Catalunya i les Rambles. La socimi propietària del citat immoble ha donat llum verda al grup de moda per obrir aquest 2019 el seu nou establiment en aquest punt neuràlgic de la capital catalana.

Zambal Spain ha comunicat al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) que es troba en disposició de lliurar-li l’edifici durant l’exercici en curs, tot i que encara queden pendents de complir algunes “condicions suspensives”.

L’immoble està situat al costat de les Rambles i compta amb una superfície bruta llogable d’uns 7.253 metres quadrats. L’edifici va ser adquirit per la socimi al juny de 2013 i va quedar buit a a mitjans juny de 2018 en finalitzar el contracte de l’inquilí anterior.

Amb aquesta obertura, Primark continua la seva estratègia d’expansió a l’Estat espanyol, després de la posada en marxa d’una botiga de grans dimensions en la Gran Via de Madrid el 2015.

Etiquetes: