Quatre milions de canelons: la previsió del Nadal gastronòmic a Catalunya

Els canelons, plat estrella a Catalunya pel Nadal
Compartir

La Federació Catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters acaba d’anunciar en un comunicat que calcula que els establiments agremiats vendran més de quatre milions de canelons artesanals durant aquesta campanya de Nadal.

Segons afirmen, aquesta previsió segueix la tònica dels anys anteriors. A més dels canelons que s’elaboren seguint la recepta tradicional – farcit de carn, amb pasta i beixamel –, la Federació assegura que hi haurà un increment en la venda de canelons d’altres tipus com bolets, espinacs, ànec, foie-gras o, fins i tot, canelons destinats a persones amb necessitats especials com els sense gluten, baixos en greix o sense lactosa.

La Federació Catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters està formada pels quatre gremis provincials i compta amb més de 2.000 punts de venda vinculats, majoritàriament, a obradors artesans. Això vol dir que, segons els càlculs, cada establiment vendrà uns 2.000 canelons de mitja en aquestes Festes.

Quatre milions de canelons: la previsió del Nadal gastronòmic a Catalunya
Valoreu aquesta publicació

Etiquetes: