Ryanair decideix cancel·lar més de 40 vols diaris per complir els seus horaris

Compartir

Ryanair ha fet pública la llista dels vols cancel·lats durant les pròximes setmanes, que afectaran centenars de persones durant els vols entre el 25 de setembre i el 31 d’octubre.

 

Un problema de planificació de les vacances dels treballadors de Ryanair ha obligat a l’aerolínia irlandesa de baix cost, a reduir la seva puntualitat per sota del 80% durant les darreres setmanes. Per poder tornar a complir els seus horaris ha decidit cancel·lar entre 40 i 50 vols diaris des d’aquest setembre fins a finals d’octubre.

 

Aquest dilluns, la companyia ha fet públic el llistat amb les cancel·lacions previstes per les pròximes setmanes, concretament dels vols programats entre el 25 de setembre i el 31 d’octubre. Per informar els passatgers afectats, Ryanair ha habilitat la seva pàgina web i ha enviat un correu electrònic a aquells que havien comprat un bitllet per a alguns d’aquests vols.

 

Les cancel·lacions

Els vols més afectats són els que surten de Barcelona i Madrid, i tenen destinacions com Roma, Londres i Porto.
Michael O’Leary, el conseller delegat de la companyia, ha assumit personalment la responsabilitat de l’error de planificació i ha demanat perdó als passatgers afectats. A més ha remarcat que la decisió només afecta el 2% dels vols de la companyia, uns 2.000 desplaçaments en total.

 

Què han de fer els passatgers afectats?

Ryanair ha habilitat una adreça al seu portal web perquè els passatgers puguin sol·licitar el reemborsament de l’import del bitllet. A més, també permet que canviïn el seu vol cancel·lat per un altre, tot i que això estarà subjecte a la disponibilitat de l’aerolínia.

 

D’altra banda, hi ha empreses com Reclamair , que es dediquen a reclamar per les incidències als vols. Segons recorda Facua, a més del reemborsament de l’import del bitllet, els passatgers tenen dret a percebre una indemnització d’entre 200 i 600 euros, però pot variar depenent del nivell d’incidència.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: