SumoMe, plugin per poder compartir imatges i fotos d’un bloc

Compartir

Les publicacions amb imatges aconsegueixen el 39% més d’interacció a Facebook i més del 50% a Twitter. Un format a l’alça i més utilitzat en qualsevol estratègia per augmentar visites, vendes, clics o qualsevol conversió digital. Per aquest motiu, us presentem SumoMe una plataforma de plugins que té diverses aplicacions per millorar un bloc.

Entre elles, ImageSharer permet que els lectors comparteixin les imatges dels articles a les xarxes socials. Això pot ser útil per ajudar en la difusió d’un article, no només amb l’enllaç, també amb les fotos adjuntades. A més de millorar el posicionament, pot aportar valorar al bloc i a la marca.

Actualment ja hi ha més de 327 milions de visitants que utilitzen SumoMe, segons la pàgina web. Per poder activar el servei cal instal•lar el programa al bloc amb un codi HTML o descarregant el plugin per WordPress. Simplement s’ha d’escollir “ImageShare” i acceptar les opcions predeterminades, que permeten activar icones en cada fotografia per ser compartides en les principals xarxes socials.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: