Turnikit, una lent de càmera rèflex ideal per l’iPhone

Compartir

Avui en dia, cada vegada utilitzem menys les càmeres fotogràfiques i utilitzem més les càmeres integrades en els mòbils . La pregunta que ens fem tots és, si el meu Samsung Galaxy S4 té una càmera de 13 Mpx, per a què vull carregar amb la meva càmera que només té 10 Mpx? Aquesta és la mentalitat de la majoria però no podem oblidar els amants de la fotografia o els professionals que es dediquen a aquesta activitat, que segueixen utilitzant les càmeres de sempre, sent les rèflex les que segueixen mantenint-se en auge en el mercat.

Les càmeres rèflex posseeixen un flash i un zoom que, òbviament, no trobem de moment en cap smartphone i és aquesta característica és la que les fa tan bones. Aquesta reflexió és la que va arribar aquest nou projecte, que integra una lent de càmera reflex en un smartphone. De moment només es tracta d’una idea, tot i que força avançada, i ara ho volen posar en pràctica a través d’una campanya de micromecenatge.

El seu nom és Turnikit (Turn I Kit) i es tracta d’un adaptador DOF, de moment només vàlid per a iPhone 5 i iPhone 5S, que permet l’augment de la qualitat de la lent del telèfon intel·ligent i s’encaixa mitjançant una carcassa. El dispositiu és compatible amb lents SLR de les marques Canon i Nikon, les més conegudes en el mercat fotogràfic.

El preu de TurniKit serà de 99 dòlars aproximadament i ja pots recolzar el projecte i ampliar informació a través de la campanya de crowdfunding que es troba oberta a Kickstarter. Els seus creadors necessiten un pressupost de 8.000 dòlars i abans d’acabar els 60 dies ja han superat la xifra que necessitaven, així que aviat aquest producte veurà la llum.

Des del #projecteY estarem molt atents i us explicarem totes les novetats que puguin haver-hi. Ja ens hem posat en contacte amb els creadors per poder tastar aquesta lent. Per no perdre’t cap detall pots seguir el twitter de la secció multimèdia:

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: