UXLab: el laboratori per a start-ups i pymes de Barcelona Activa

UXLab Barcelona Activa
Compartir

A principis del 2019, Barcelona Activa posava en marxa l’UXLab (User Xperience Laboratory). Es tracta d’un servei personalitzat que acompanya les empreses en la conceptualització i millora de la usabilitat, experiència de persona usuària i accessibilitat del seu producte/servei, ja sigui físic o digital.

A través de personal tècnic qualificat, tecnologia avançada (com el neuromàrqueting i l’eyetracking) i una metodologia de Disseny Centrat en les Persones, l’UXLab proporciona suport en les diferents fases de creació d’un producte/servei, testant-los abans que surtin al mercat, des de la recerca amb persones usuàries fins a la implementació.

Per les necessitats reals de l’usuari

L’objectiu d’aquesta iniciativa, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, és impulsar la creació de productes i serveis més adaptats a les necessitats reals de les persones usuàries, incrementat per tant les seves possibilitats d’èxit de les start-ups. En definitiva, contribuir a impulsar l’emprenedoria a la ciutat.

Per a poder accedir-hi, cal que les empreses formin part de les incubadores de Barcelona Activa, disposin d’un MVP (Producte mínim viable), estiguin domiciliades a Barcelona i tinguin menys de 5 anys de vida.

Amb motiu del BIZBARCELONA, els pròxims 12 i 13 de juny, Barcelona Activa serà al recinte de Fira Montjuïc promocionant els seus diversos espais d’incubació d’empreses, entre els quals es troba l’UXLab.

UXLab Barcelona Activa

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: