UXLab: el laboratori per a start-ups i pymes de Barcelona Activa

UXLab Barcelona Activa
Compartir

A principis del 2019, Barcelona Activa posava en marxa l’UXLab (User Xperience Laboratory). Es tracta d’un servei personalitzat que acompanya les empreses en la conceptualització i millora de la usabilitat, experiència de persona usuària i accessibilitat del seu producte/servei, ja sigui físic o digital.

A través de personal tècnic qualificat, tecnologia avançada (com el neuromàrqueting i l’eyetracking) i una metodologia de Disseny Centrat en les Persones, l’UXLab proporciona suport en les diferents fases de creació d’un producte/servei, testant-los abans que surtin al mercat, des de la recerca amb persones usuàries fins a la implementació.

Per les necessitats reals de l’usuari

L’objectiu d’aquesta iniciativa, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, és impulsar la creació de productes i serveis més adaptats a les necessitats reals de les persones usuàries, incrementat per tant les seves possibilitats d’èxit de les start-ups. En definitiva, contribuir a impulsar l’emprenedoria a la ciutat.

Per a poder accedir-hi, cal que les empreses formin part de les incubadores de Barcelona Activa, disposin d’un MVP (Producte mínim viable), estiguin domiciliades a Barcelona i tinguin menys de 5 anys de vida.

Amb motiu del BIZBARCELONA, els pròxims 12 i 13 de juny, Barcelona Activa serà al recinte de Fira Montjuïc promocionant els seus diversos espais d’incubació d’empreses, entre els quals es troba l’UXLab.

UXLab Barcelona Activa

UXLab: el laboratori per a start-ups i pymes de Barcelona Activa
Valoreu aquesta publicació

YCOM
Redacció ycom.cat.
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: