YouTube TV revoluciona les televisions intel·ligents

Compartir

La filial de Google incorporarà directament la seva aplicació en els menús dels televisors intel·ligents.

Google ha convençut als principals fabricants de televisors del món per convertir-se en socis tecnològics i en plataformes de difusió del servei YouTube TV. La notícia suposa un canvi enorme per la història de la televisió que evidencia el naixement d’una independència tecnologia que fins ara no existia pel que fa a la reproducció del servei de YouTube a les televisions intel·ligents d’avui dia. A hores d’ara, només es pot veure aquesta plataforma a través d’un dispositiu Chromecasto o si l’usuari que veu la televisió posseeix un smart-phone d’Android. Aquest tipus d’accessoris no seran necessaris a partir de les pròximes setmanes per poder gaudir dels continguts de YouTube TV.

Per fer-ho realitat, la filial de Google incorporarà directament la seva aplicació en els menús dels televisors intel·ligents i es convertirà en competència directa de plataformes com Netflix i HBO. En els pròxims dies els televisors intel·ligents de Samsung, LG, Roku i els dispositius d’Apple TV ja incorporaran l’aplicació que fins ara cap pantalla tenia. A més, inicialment Google ha tancat acors amb Nvidia Shield TV, Sony TV i en les consoles de videojocs de Xbox One, One S i Xbox One.

YouTube TV suposa també un nou rival per la televisió de pagament que cada vegada més haurà de competir contra les novetats que conté la televisió en streaming. Als Estats Units ja es pot veure aquesta rivalitat perquè YouTube TV ofereix en la seva graella (disponible a partir d’una quota de 35 dòlars al mes) els canals generalistes com ABC o NBC i els temàtics com Disney Channel i Fox News.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: