A l’agost, cinema en català per als més petits

Compartir

Durant el mes d’agost, s’estrenaran tres pel·lícules d’animació per a públic infantil i familiar, que es podran veure doblades al català a diferents sales del territori català.

L’1 d’agost arriba Com ensinistrar un drac 2. La pel·lícula, dirigida per Dean Deblois, continua les històries originals de Cressida Cowell. La vida és tranquil·la per a Astrid, Rustik, Varek, Kranedur i Kognedur, amb curses de dracs i descoberta de nous territoris, fins que en una cova de gel hi troben dracs salvatges i un misteriós personatge que els protegeix…

El 22 d’agost s’estrena Operació Cacauet, una comèdia d’animació dirigida per Peter Lepeniotis. L’esquirol Surly i el seu amic Buddy preparen un robatori a una botiga de fruits secs. Pràcticament sense adonar-se’n, es veuen involucrats en l’atracament a un banc.

Finalment, el 29 d’agost s’estrena Les noves aventures de la Caputxeta Vermella. Dirigida per Mike Disa, és la seqüela de La increïble però certa història de la caputxeta vermella, film estrenat el 2006 que mostrava una nova visió dels contes clàssics infantils. En aquesta ocasió la Caputxeta, acompanyada del seu amic Llop, haurà de rescatar Hansel i Gretel d’una bruixa que els ha segrestat.

El doblatge de les tres pel·lícules compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Podeu consultar-ne les sales d’estrena en català a la pàgina web de cinema en català.

FONT: Cinema en català

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: