“All I Want for Christmas Is You” de Mariah Carey fa història a Spotify

Mariah Carey, All I Want for Christmas is You
Compartir

La cançó de Mariah CareyAll I Want for Christmas Is Youdata del 1994; però encara avui, 24 anys després, no només sona, sinó que protagonitza titulars. El passat dilluns 24 de desembre, el dia de la Nit de Nadal, el clàssic tema de la nord-americana va reproduir-se fins a 10.800.000 vegades a Spotify, fet que el va convertir en la cançó escoltada més vegades en la plataforma en un sol dia.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Such an amazing Christmas gift!!??THANK YOU ❤ #L4L

Una publicación compartida de Mariah Carey (@mariahcarey) el

Mariah Carey viu del Nadal

La mateixa Mariah Carey va fer-se ressò del rècord en el seu compte d’Instagram, on va compartir una imatge que remarcava la fita i va apuntar que es tractava d’un regal de Nadal “extraordinari”. I és que més enllà de l’orgull que ha de produir que tantes persones vulguin escoltar la teva cançó tantes vegades, en termes econòmics, aquestes reproduccions li van suposar uns ingressos de més de 92.000 dòlars en només 24 hores.

Mariah Carey va compondre All I Want for Christmas Is You l’any 1994 en molt pocs minuts, segons ella mateixa ha reconegut. De ben segur que la cantant mai va imaginar que aquest tema tindria la importància que ha tingut i encara té any rere any. Segons apunta The Economist, la cançó ha generat uns 60.000 milions de dòlars en drets d’autor des de la seva publicació.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: