Anthem, NFS, A Way Out, FIFA, SW Battlefront II… Així és l’E3 2017 d’EA

Compartir

Electronic Arts ha començat aquest dissabte en l’E3 de Los Angeles (Estats Units) una nova edició del seu esdeveniment EA Play, on ha mostrat totes les novetats dels seus propers jocs, i ha presentat títols com A Way Out, Anthem Star Wars Battlefront II.

La nova edició d’EA Play d’Electronic Arts s’ha presentat durant aquest cap de setmana a Los Angeles i ha mostrat moltes de les novetats que veurem en els pròxims mesos. Ha estat una presentació enfocada en la futura oferta d’EA Play, amb especial atenció pels videojocs que sortiran durant els pròxims mesos com Star Wars Battlefront II, FIFA 18 o Madden NFL.
BATTLEFIELD

EA ha anunciat noves formes de jugar amb exèrcits, batallons femenins i vuit  mapes nous de la Primera Guerra Mundial. Battlefield I destaca pel treball en equip de 20 milions de jugadors de tot el món que treballen per expandir l’experiència que ofereix el joc. La companyia ha mostrat les primeres imatges:

 

MADDEN NFL 18, FIFA 18, NEED FOR SPEED PAYBACK I NBA LIVE 18

Madden NFL 18 és un dels jocs més innovador que la companyia ha fet en la darrera dècada. FIFA 18 arribarà el 29 de setembre amb moviments personalitzats dels jugadors més destacats. Need for Speed Payback ofereix una missió de venjança participant en carreres, un nou títol amb un nou món per explorar. NBA Live 18 oferirà una demo gratuïta a l’agost.

 

NOUS TÍTOLS

Pel que fa a les novetats més esperades, EA ha presentat A Way Out, un títol que posa al jugador en una presó. En aquest videojoc es podrà jugar de manera cooperativa amb un altre jugador en na pantalla partida. Anthem es un altre joc que permetrà explorar l’entorn primitiu i enfrontar-se a diferents perills. I per últim, per als fans de la Saga d’Star Wars apareix Star Wars Battlefront II, un títol que recull el “feedback” dels jugadors de Battlefront per millorar la seva seqüela. Més herois, més planetes i més batalles especials. Tota una experiència que personalitzarà cada jugador.

Per més informació pots fer clic aquí.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: