Aquestes són les sèries que Netflix et recomana al juliol

Compartir

Arriba l’estiu i, amb ell, més temps per dedicar a l’oci. T’agraden les sèries? Netflix te’n recomana algunes per veure aquest mes de juliol.

Vivim en temps de sèries. Productes de culte com Lost (Perduts), Galactica, True Detective, Breaking Bad o l’omnipresent Joc de Trons (filmada en part a Catalunya, per cert) fidelitzen a nombrosos televidents i atrauen grans actors.

Si combinem aquesta exuberància amb l’arribada de l’estiu, temps d’oci per excel·lència, i la possibilitat de veure continguts a la carta gràcies a Internet, tenim l’escenari perfecte per gaudir d’interessants productes en sèrie que, sens dubte, ens enganxaran.

I per tal de donar-vos uns quants suggeriments al respecte, comptem amb la col·laboració de Netflix, que ens suggereix algunes sèries per veure aquest mes de juliol:

Stranger things (1ª temporada)

Stranger_things

Ambientada a l’Amèrica rural dels 80, aquesta sèrie explica la sobtada desaparició d’un nen i la seva cerca posterior. Teories de la conspiració i forces sobrenaturals es creuaran en la investigació que la policia local farà conjuntament amb la mare del nen (Winona Ryder).

Degrassi: next class (2ª temporada)

Degrassi

Clarament orientada a un públic adolescent, Degrassi explica la vida escolar i els problemes personals d’un grup de joves de l’escola -fictícia- homònima de Toronto (Canadà). Com el títol ja indica, en aquesta nova temporada els toca el torn a una nova generació, després de què l’anterior es gradués.

A la sèrie s’hi toquen temes de gran actualitat com el bullying (tant físic com el ciberassetjament), el despertar de la sexualitat, l’ús de drogues, la problemàtica de les famílies disfuncionals, o el racisme.

Orphan black (4ª temporada)

Orphan_Black

Aquesta sèrie, que tracta els problemes morals derivats de la clonació d’éssers humans, ha esdevingut tot un clàssic que l’ha dut a renovar, temporada rere temporada (la cinquena ja ha estat anunciada).

L’argument pivota sobre la descoberta que fa Sarah Manning (Tatiana Maslany) d’una sèrie de clons seus, dels quals en va assumint la identitat, amb tots els dubtes sobre aquest concepte que això li comporta.

Marco Polo (2ª temporada)

Marco_Polo

Les aventures del gran explorador venecià a l’orient llunyà, resseguint la ruta de la seda. Es desfermarà una guerra civil a l’Imperi Mongol?

Marcella (1ª temporada)

Marcella

Sèrie de misteri centrada en el personatge de la investigadora homònima la qual, i després del seu divorci, reprèn la seva feina de detectiu a Londres. Sobre la seva feina plana l’ombra d’un assassí en sèrie al qual ja havia investigat anys enrere.

Scream (2ª temporada)

Scream

Basada en la saga cinematogràfica de terror creada per Wes Craven, el rei del gènere, en la qual s’hi introdueixen temes d’actualitat com el paper d’Internet en els assetjaments.

Substitueix el poble de Woodsboro original de les pel·lícules per Lakewood.

Jim Jefferies: freedumb

Freedumb

Humor negre de la mà d’aquest còmic australià que, abans d’arribar a Califòrnia, havia treballat a la Gran Bretanya. Si us agrada l’humor més àcid i corrosió, no us el podeu perdre…

Between (2ª temporada)

Between

Sèrie de ciència-ficció l’acció de la qual transcorre a Pretty Lake (un poble de ficció), on una misteriosa malaltia ha matat totes les persones de més de 21 anys (l’edat legal en la qual, als Estats Units, hom és considerat com a adult). El govern estableix una àrea de quarantena i, a partir d’aquí, les tensions surten a la superfície…

Bojack Horseman (3ª temporada)

Bojack_Horseman

Interessant sèrie d’animació per a adults (en línia amb Els Simpson’s o Pare de Família), en la qual un actor que va triomfar als 90 amb una telesèrie intenta reconduir la seva carrera professional sense gaire èxit. La particularitat és que l’actor és un cavall antropomorf.

La sèrie serveix d’excusa per explorar -i, de passada, caricaturitzar- alguns dels tòpics recurrents sobre el món de Hollywood.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: