Arriben els drons OFICIALS de Star Wars

Compartir

Amb un cost unitari d’entre 200 i 300 dòlars, ja han hagut de limitar la venda d’unitats per comprador.

Has tingut algun cop ganes de volar en una Ala-X (X-Wing) o en el Falcó Mil·lenari? O potser en un caça imperial? L’Univers Star Wars ha donat al món una gran quantitat d’icones modernes i, entre elles, s’hi troben les seves naus de fantasia.

Si bé volar dins les naus no us serà possible -almenys, de moment-, voler les naus sí, més o menys… gràcies a la tecnologia de drons de l’empresa Propel, la qual ha obtingut la llicència necessària per fabricar els drons oficials de Star Wars.

Inicialment seran quatre models, els noms dels quals no fa falta dir-los perquè tothom els coneix:

74-Z-Speeder-bike-45_grande
Millennium_falcon-angle_grande
T-65-X-WING-45_grande
tie-advance_45_drone_grande

Les hèlices d’aquests drons són pràcticament imperceptibles, ja que les aeronaus han estat estilitzades per tal que aquestes quedin molt amagades i, a més, amb la seva ubicació provoquen que el moviment del dron sigui més semblant al dels films.

Per fer-los més idèntics encara si és possible a les naus que surten a la popular saga cinematogràfica, els drons oficials inclouen també raigs làser… bé, quelcom que s’hi assembla, si més no. Es tracta, molt probablement (i a manca de detalls aportats per la fabricant) de llums tipus punter de presentacions.

Sembla ser que el comandament de control dels drons portarà un botó per fer girs de 180 i 360 graus de forma automàtica, i que aquests drons arribaran a velocitats de més de 60 km/h. De l’autonomia no en sabem res.

La gran quantitat de sol·licituds de reserva que la casa fabricant ha rebut fins ara l’han obligat a limitar la quantitat de drons adquirits per cada comprador a tres unitats de cada model. El seu preu? No se sap del cert, però es parla d’entre 200 i 300 dòlars cada dron (uns 175-250 euros).

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: