Arriben els videojocs clàssics de SEGA als dispositius mòbils

Compartir

Sota el nom de SEGA Forever, la companyia SEGA Networks ha anunciat la tornada d’una col·lecció dels videojocs clàssics als dispositius mòbils de forma gratuïta.

 

La companyia japonesa SEGA recupera els seus videojocs clàssics adaptant-los als nous dispositius mòbils amb el nom de SEGA Forever. Sonic The Hedgehog, Phantasy Star II, Comic Zone, Kid Chamaleon i Altered Beast 188 són els primers cinc títols d’aquesta col·lecció, que ja estan disponibles per descarregar-se de manera gratuïta des de l’App Store i la Google Store.

 

Segons el CMO  la divisió mòbil de SEGA a Occident, Mike Evans,  “SEGA Forever és una celebració de nostàlgia“. L’objectiu de recuperar els jocs tradicionals és “permetre que els fans tornin a connectar amb les experiències passades i les comparteixin amb la seva família i amics d’una manera accessible i pràctica”.

 

Pel que fa a les característiques, cada joc presenta el disseny tradicional i permet jugar sense connexió, així com guardar les partides al núvol. La versió gratuïta inclou anuncis que es poden eliminar comprant la versió del joc sense publicitat per 2,26 euros.

 

Durant les pròximes setmanes, la marca de videojocs planeja incorporar més títols a SEGA Forever i, amb el temps, inclourà emulacions oficials i “ports” de jocs que recorren totes les eres de les consoles de SEGA. Tot i els canvis, la marca assegura que no deixarà de ser fidel als jocs originals.

 

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: