Com apuntar-se a la versió beta de PS Now

com-apuntarse-a-la-beta-de-ps-now
Compartir

 

Sony ha anunciat que PlayStation Now, el servei de videojocs via streaming per subscripció, arriba a Catalunya (i a l’Estat Espanyol) i altres països europeus aquest 2019, arrencant amb una versió beta a partir del mes de febrer, perquè així els jugadors que així ho desitgin puguin començar a provar el servei. Per això, a YCOM, t’oferim una completa guia per a apuntar-te a la beta de PS Now, així com informació extra sobre aquest nou servei de Sony amb accés a un catàleg de més de 600 títols de PS2, PS3 i PS4.

Què és PlayStation Now?

A grans trets, PS Now és el Netflix dels videojocs de Sony, un catàleg amb més de 600 videojocs de PS2, PS3 i PS4 al qual els usuaris hi podem accedir via streaming a canvi d’una subscripció de pagament, és a dir, joc en el núvol sense la necessitat de descarregar els videojocs per a jugar-los! En aquest sentit, no serà necessari tenir un sistema PlayStation 4 per a gaudir del servei, ja que també es pot executar des d’un PC.

Així mateix, també tindrem l’opció de descarregar certs títols en PS4, molts d’ells de PS2 i PS4, amb el que no dependrem únicament de la velocitat de la nostra connexió per a executar els jocs amb un mínim de qualitat. Això sí, per a jugar als videojocs de PlayStation Now únicament via streaming necessitarem una connexió amb banda ampla d’almenys 5 Mbps, encara que és probable que fins i tot sigui necessari més amplada de banda per a gaudir d’una fluïdesa de joc acceptable.

Els modes multijugador dels jocs que els tinguin també estaran disponibles a PlayStation Now, encara que per a accedir a ells haurem de descarregar una aplicació oficial per a PC a la web oficial; a més, per jugar en PC, podrem utilitzar el comandament de control oficial de PS4, el DualShock 4.

Com apuntar-se a la beta de PlayStation Now

Per a apuntar-se a la versió beta de PlayStation Now hem de dirigir-nos a la seva pàgina web oficial, on se’ns informarà que hem de ser majors de 18 anys per a tenir accés i d’una llista de països compatibles amb la beta, entre els quals es troba l’Estat Espanyol.

  • Ja a la pàgina principal de la beta de la web oficial de PlayStation Now hem de baixar fins al títol Please enter your PlayStation Network Online ID.
  • Just a sota trobarem un camp en blanc amb un nom ID d’exemple, on haurem d’escriure el nostre ID de PlayStation Network, és a dir, el nostre nom d’usuari de l’ecosistema PlayStation.
  • Una vegada introduït, hem de marcar la casella By tricking this box I accept the Confidential Pre-Release Testing Agreement, que no és més que l’acord legal per acceptar les bases de la beta; si estem interessats en elles, sempre podem fer click a l’enllaç proporcionat.
  • Quan hàgim marcat aquesta casella, ja podem procedir a prémer el botó Submit.
  • Una vegada ens hàgim inscrit, la mateixa pàgina ens informarà que el procés ja s’ha completat amb un All done!
  • El següent pas serà esperar un correu electrònic de PlayStation on se’ns informarà si el sistema ha acceptat el nostre usuari per a participar en la beta de PlayStation Now
  • Evidentment, aquest mail haurà de ser el vinculat al nostre compte de PlayStation!

El preu de PlayStation Now

Si bé els preus oficials no s’han anunciat de forma definitiva a l’espera del llançament oficial del servei, a la pàgina web oficial de PlayStation Now s’apunta a dues quantitats convertides a euro. Així, una subscripció oficial costaria 14,99 euros, mentre que una subscripció anual costaria 99,99 €. En fi, haurem d’esperar al llançament definitiu del servei per a conèixer els preus exactes, encara que no haurien d’allunyar-se molt d’aquestes quantitats.

Gemma
Etiquetes: