Com eliminar les berrugues [REMEI D’ALL I LLIMONA]

all-i-llimona
Compartir

 

Les berrugues són petites alteracions en la pell que es produeixen per la infecció del virus del papil·loma humà (VPH), del qual existeixen uns 70 subtips. El VPH accelera el creixement de les cèl·lules i, amb el pas dels dies, dóna lloc a uns creixements indolors i benignes que es propaguen amb molta facilitat. I, encara que la seva presència no representa un problema de salut greu, és un senyal de debilitament del sistema immunitari. Per sort, en l’actualitat hi ha un ampli catàleg de remeis naturals que ens permeten eliminar-les del tot

A YCOM destaquem el remei casolà d’all i llimona, 100% efectiu, que, aplicat de forma contínua, accelera la seva recuperació sense deixar marques o cicatrius.

 

Remei natural per eliminar les berrugues

La combinació d’all i llimona ha estat durant molts anys un dels antibiòtics i antimicòtics naturals més utilitzats en el que té a veure amb les infeccions de la pell. Tots dos ingredients compten amb potents substàncies actives que, després de ser aplicades, destrueixen i inhibeixen el creixement de diversos tipus de fongs, virus i bacteris.

Per si no fos poc, són bastant econòmics, estan a l’abast de tothom i, a diferència dels productes comercials, els seus compostos no causen reaccions secundàries indesitjades!

Beneficis de l’all

Considerat com l’antibiòtic més poderós que ofereix la naturalesa, l’all ha demostrat ser bastant efectiu en l’eliminació de la infecció que dóna lloc a la formació de berrugues en la pell.

 • El seu compost actiu, l’al·licina, li confereix propietats antivirals i antiinflamatòries, idònies per disminuir les protuberàncies que tendeixen a formar-se en els dits, el coll i altres zones visibles del cos.
 • Tant el seu consum com la seva aplicació directa serveixen com a suport per accelerar la recuperació d’aquest antiestètic problema. Això es deu al fet que els seus nutrients enforteixen el sistema immunitari, i estimulen la resposta enfront de l’acció negativa dels microorganismes.
 • El millor de tot és que promou la regeneració cel·lular, per la qual cosa redueix el reg de cicatrius després de l’eliminació total de la berruga.

Beneficis de la llimona

El suc de llimona és ric en components àcids que contribueixen a regular el pH de la pell per afavorir l’eliminació d’alteracions com les berrugues.

 • Se li atribueixen propietats antifúngiques, antibacterianes i antivirals que, tan interna com a externament, secunden l’eliminació de molts gèrmens que afecten la salut.
 • Atès que compta amb efectes antiinflamatoris i calmants, és idoni per alleujar algunes afeccions cutànies que provoquen irritació i dolor.
 • A més, té un interessant efecte blanquejador que, amb el pas dels dies, disminueix de forma notable les taques, les cicatrius i altres tipus d’imperfeccions.

All i llimona per eliminar les berrugues

L’all i la llimona són ingredients que solen estar al rebost de la majoria de les persones, donades les seves aplicacions culinàries. Per tant, aquest remei és molt fàcil de preparar i no requereix una inversió significativa. L’important és tenir clar que els seus efectes no s’obtenen amb la primera aplicació i és cal fer-lo diàriament per aconseguir resultats satisfactoris.

Ingredients

 • 1 dent d’all
 • El suc de ½ llimona
 • Cinta adhesiva (la necessària)

Què has de fer?

 1. Tritura una dent d’all fins a obtenir una pasta espessa i, a continuació, barreja-la amb el suc de mitja llimona.
 2. Espera un parell de minuts perquè tots dos ingredients es concentrin i, posteriorment, aplica’ls de forma directa sobre les berrugues.
 3. Assegura’t de cobrir per complet la zona afectada i fixa-ho amb una cinta adhesiva perquè actuï tota la nit.
 4. L’endemà, esbandeix amb abundant aigua i asseca bé la pell.
 5. Repeteix el seu ús totes les nits, fins a eliminar la protuberància completament!

Consell final!

Per evitar la proliferació de berrugues és important que, a més d’aplicar aquest remei casolà, enfortim el nostre sistema immunitari a través de l‘alimentació per així no córrer riscos futurs.

Com a complement d’aquest tractament, ingereix aliments i suplements que ajudin a millorar l’acció del sistema immunitari. La facilitat d’atac del VPH és el resultat d’uns mecanismes de defensa febles!

 

Gemma
Etiquetes: