Com eliminar les taques de la cara

taques-de-la-cara
Compartir

 

 

Si el teu cutis està començant a mostrar signes d’envelliment, tal vegada t’estiguis preguntant si hi ha algun tractament natural que puguis fer a casa per ajudar a eliminar les taques de la cara.

És cert que hi ha tractaments d’spa costosos i tècniques en cabina que pots fer per eliminar les taques fosques i problemàtiques, però si estàs buscant començar amb un tractament casolà bàsic, des d’YCom et recomanem uns remeis casolans que poden ajudar a eliminar les taques de la cara i altres imperfeccions del rostre, de forma totalment natural.

Remeis casolans per eliminar les taques de la cara

Els remeis casolans normalment requereixen més temps que les cremes cosmètiques, així que espera una lenta millorança. Sempre consulta amb un professional de la salut sobre les taques en la cara que no responen als remeis casolans.

Remei amb llimona per aclarir les taques de la pell

Les llimones s’han utilitzat durant anys com a ingredient en productes facials a causa dels seus alts nivells de vitamina C, que poden ajudar a aclarir les taques fosques de la pell.

Fes-ho! Si tens llimones a la teva nevera, pots provar un tractament per eliminar les taques de la cara a base de suc de llimona en les teves taques fosques. Comença escalfant una llimona sobre els fogons de la cuina durant uns segons, aplicant una lleugera pressió amb les mans per alliberar el suc de les membranes.

Després, talla la llimona per la meitat en forma de creu i esprem el suc amb l’ajut d’un colador dins una tassa o bol. Després, submergeix un bastonet de cotó en el bol i aplica unes gotes de suc de llimona en les taques que desitgis esborrar. Finalment, deixa que el suc de llimona s’eixugui, després esbandeix-te la cara amb aigua freda.

Repeteix aquest tractament al matí i a la nit fins que les taques desapareguin. Tingues en compte que el suc de llimona fa que la teva pell sigui sensible a la llum del sol, per la qual cosa necessites usar protector solar facial durant l’ús d’aquest tractament.

Exfoliant de suc de llimona

El sucre i el suc de llimona barrejats junts fan un gran tractament casolà per a la pell. Comença tallant una llimona fresca per la meitat. Retiri les llavors amb cura amb els dits o amb una forquilla i rebutgi-les.

Després, posa 1/2 culleradeta de sucre en un bol petit o tassa i submergeix la vora tallada de la llimona en el sucre. Frec la llimona amb sucre en cada punt de la seva cara per exfoliar la pell morta que envolta les seves taques fosques. Finalment, renta’t cara quan la mescla de sucre i llimona s’assequi. Repeteix setmanalment fins que les seves taques siguin menys visibles.

Truc! Si les llimones no són el teu, també pots usar llimes!

Oli de vitamina E

L’oli de vitamina E ha estat utilitzat per dermatòlegs i esteticistes durant anys com a tractament per a la pell de la cara, ja que la vitamina E es considera un antioxidant, l’oli ajuda a eliminar els radicals lliures que poden causar dany a la pell.

Pots comprar oli de vitamina E al saló de bellesa o en el consultori del dermatòleg com a part d’un tractament facial. Es pot usar sol o combinat amb altres ingredients que ajuden a reduir les taques fosques de la pell.

Imprescindible!  Si compres oli de vitamina E en una ampolla, tot el que has de fer és posar una petita quantitat al dit i fes un massatge suau a les àrees de la teva cara que tenen taques fosques. Això es pot fer totes les nits abans d’anar al llit.

Si tens càpsules de vitamina E, necessitarà perforar l’exterior de la càpsula per extreure’n l’oli en el seu dit abans de fregar-ho en la seva pell.

Gel d’àloe vera

Si alguna vegada has patit una cremada solar, és molt probable que hagi usat sàvia per calmar i calmar la irritació. A causa que l’ aloe vora és conegut per les seves propietats curatives, l’àloe és comunament usat com un tractament per a les taques fosques en la seva pell.

Pot aplicar gel d’àloe vera directament sobre les taques fosques. Una vegada que tinguis el gel a la seva cara, fes un suau moviment de massatge amb els dits per aplicar-ho en la seva pell. Massaja l’àrea durant almenys dos minuts. Pot repetir aquest tractament a casa diàriament fins que les taques desapareguin.

 

D’ara endavant, llueix un cutis radiant i jove durant més temps amb aquests consells sobre com eliminar les taques de la cara.

 

 

Gemma