Com fer una festa d’aniversari infantil original

festa-daniversari
Compartir

 

Quan es tracta de celebrar les festes d’aniversaris dels seus fills, podries córrer a la botiga de festes, comprar una pinyata i unes decoracions tradicionals i donar per acabat el dia. Però, per què ho faries si tens la meravella de Pinterest a l’abast de la teva mà? Per no esmentar l’incomptable nombre de bloguers creatius de tot el món als quals els encanta compartir les seves idees! És més fàcil que mai inventar idees poc convencionals per a les festes d’aniversaris dels nens! A YCOM et mostrem uns quants temes de festa únics per si estàs encallat en com fer una festa d’aniversari infantil original

5 idees per fer una festa infantil d’aniversari original

No és difícil per als pares submergir-se a la planificació d’una festa d’aniversari quan tenen fills per primera vegada. Crear temes cool i crear decoracions a mà pot ser molt divertit. Però a mesura que la seva família creix i el teu temps lliure disminueix, es fa molt més difícil posar aquest nivell de detall en tots i cadascun dels esdeveniments.

Triar un tema que no s’hagi fet abans pot semblar gairebé impossible! Per això, et donem idees per fer una festa d’aniversari ben cool!

 

1. Els amics del bosc

Al teu fill amant dels animals li encantaria tenir l’oportunitat d’ajudar als animals que no tenen llar! En lloc que els amics portin regals, fes que tots portin una bossa de menjar per a gats, joguines per a gossos, llaminadures per a gossos o altres articles per donar a un refugi d’animals local.

Els refugis també poden necessitar sabó o donacions monetàries. Alguns refugis tenen una política +18 anys o més quan es tracta de manejar als animals, però donar subministraments també és extremadament útil. Aquesta idea va molt bé amb una festa temàtica de zoològic o un tema de safari.

2. Festa de dònuts!

Els dònuts són d’aquells pastissets que agraden a tots els nens, ja siguin els dònuts de sucre o els de xocolata, siguin grans, petits o donetes. Avui us portem creatives maneres de presentar els dònuts en una festa infantil. Els podeu presentar com una alternativa de coses dolces per picar a la taula o també poden ser part del pastís d’aniversari.

Si els vestiu i els hi doneu un aspecte simpàtic en forma de cara d’animal, els decoreu amb la xocolata fondant de colors o els presenteu de manera original, l’èxit està assegurat. Si els invitats a la festa d’aniversari són nens petits us recomanem que escolliu el mini dònuts, d’aquesta manera us assegureu que se’l mengin tot!

Substitueix el clàssic joc de mossegar la poma per mossegar el dònut!

3. La millor festa de robots

Els nens podran treballar amb diferents materials; cartró reciclat, ampolles i plats de plàstic, gots, cartolines… per poder fer originals coets, creatives naus espacials, ovnis platejats acompanyats de simpàtics marcians. Els nens també podran experimentar amb els metalls i l’efecte imant alhora de construir i inventar-se els seus robots fets amb llaunes i cargols.

Amb dos tubs de cartró de paper de vàter, una mica de cinta washi tape i una cartolina per fer la part superior podeu fer un facilíssim coet. Us agraden les constel·lacions? Recreeu-ne amb un tros de cartró pintat de blau i gomets i fils de color groc! Creatius robots fets amb llaunes i cargols. Envasos de metall o llaunes de begudes -que es poden pintar, o no- per fer el cos del robot, la resta de material pot variar depenent del disseny i de l’aspecte que cada nen li vulgui donar al seu robot; cargols, anelles de metall, clips…

4. Festa a la Platja Pirata

Si heu de comprar canyes per beure, trieu-les negres o vermelles, si utilitzeu ampolles petites per cada nen decoreu-les amb detalls pirates, com les de la foto, o simplement els hi poseu un segell pirata. Per això us recomanem que prepareu un munt de mini banderetes pirates amb diferents dissenys per decorar els plats.

Els detalls en el menjar són importants, no és el mateix menjar un deliciós frankfurt que un vaixell pirata de frankurt o un tall de formatge que una peça d’or pirata.

Prepareu algun tipus de joc per la festa d’aniversari. Decoreu els jocs de sempre amb temàtica pirata, només uns cal una mica d’imaginació. Garfis per jugar, anelles per penjar, el joc de buscar el tresor amagat a la sorra, unes bitlles tematitzades o el quasi imprescindible taulell pirata.

5. Festa d’unicorns

Si sou dels qui munteu tallers en una festa mireu quines dues manualitats es poden fer. Decorar pedres unicorn enganxant petites flors, pintant amb retolador… La segona opció és que cada invitat es faci el seu cavall mitològic. Tub de cartró, cartolines, llanes, retoladors… segur que en sortiran de ben singulars.

En les festes infantils, sobretot entre els més petits, s’acostuma a donar un petit obsequi als invitats. Aquest pot variar depenent del tipus de festa o de l’edat dels nens. Creeu una pinyata-unicorn! Creeu gots decorats I si voleu que hi participin els invitats deixeu els gots blancs en una safata. En una altra poseu moltes tires de paper de seda (o llanes de colors) i un retolador permanent perquè cada nens personalitzi el seu got.

Bona festa!!!

Gemma
Etiquetes: