Com prevenir la caiguda del cabell [ 5 REMEIS NATURALS]

caiguda-del-cabell
Compartir

 

Quan arriba la tardor a l’hemisferi nord, és normal que, dia a dia, augmenti notablement la caiguda de cabell. Ara bé, allò que cal fer és nodrir i enfortir el cabell al llarg de tot l’any, per afavorir-ne el seu creixement! La caiguda del cabell és un problema molt regular que pot afectar a les persones a qualsevol moment, per la qual cosa s’han de prendre certes mesures per prevenir aquest tipus d’irregularitats.

Molts experts afirmen que si una vegada al dia cauen almenys més de 100 brins de cabell es necessita llavors la intervenció d’alguns remeis per evitar aquesta situació. Des d’YCOM t’expliquem com prevenir la caiguda del cabell, i et donem algunes solucions DIY.

Causes de la caiguda del cabell

Existeixen diversos factors que poden incidir de forma significativa en la caiguda del cabell. Això inclou els hàbits de vida (com l’alimentació), el descans, la gestió de l’estrès.

Primerament, una alimentació que sigui pobra en nutrients, no beneficiarà en l’absolut a l’organisme, amb la qual cosa, ocasiona feblesa en les ungles, el cabell. D’aquí la importància de portar un estil de vida saludable i coherent, en tot sentit.

 • La primera causa se li atribueix a alguna cosa tan simple com l’estrès.
 • Altres malalties, tals com l’anèmia i els problemes de la tiroide, també poden originar aquest problema.
 • La caiguda del cabell pot deure’s a una mala alimentació. Si no es manté un equilibri en què s’ingereix habitualment, això provocarà ràpidament l’aparició d’alopècia.
 • També és possible que aquesta complicació es desenvolupi a causa de la baixa circulació de sang en el cap o per factors hereditaris.
 • Les hormones també juguen un paper fonamental en la caiguda del cuir cabellut i més en casos de sofrir menopausa o després de l’embaràs.
 • En general, els cabells que estan sotmesos a la calor de l’assecador o la planxa sovint, la decoloració o tints, i fins i tot, a productes de cura diària inadequats (xampús, gels, fixadors) estaran més maltractats i, per tant, tendiran a caure més.

5 remeis naturals per prevenir la caiguda del cabell

Per prevenir la caiguda del cabell existeixen diferents remeis casolans que són útils i saludables per al manteniment del nostre cuir cabellut. El millor de tot és que aquests ingredients els pots aconseguir en la llar i no fa falta comprar productes excessivament cars i sense resultats.

1. Oli d’oliva

En primer lloc, l’oli d’oliva es recomana per evitar aquest tipus de problema, ja que conté propietats regeneradores i revitalitzants que ajuden a enfortir el cabell. L’oli es pot aplicar fàcilment en qualsevol hora del dia, realitzant massatges al cap per a la seva major actuació.

Amb aplicar unes quantes gotes en el cabell i donar un suau massatge durant 15-20 minuts cada dos dies, serà suficient per obtenir uns bons resultats.

2. Àloe Vera

L’àloe vera és un remei casolà que permet la prevenció de la caiguda. La seva aplicació és senzilla, ja que s’ha de fregar en el naixement dels brins i repetir aquest procediment cada dia.

Sens dubte, és molt més fàcil del que imagines tenir un cabell envejable, solament has d’informar-te sobre aquells problemes que puguin estar causant la caiguda del teu cabell i, així, buscar una solució adequada.

 • L’aplicació és molt senzilla: cal tallar, de forma horitzontal, una penca d’àloe vera i fregar amb suavitat el cristall just sobre el naixement dels brins.
 • Deixa que s’assequi el cristall d’aloe vora sobre el cabell i després esbandeix-te amb aigua abundant.
 • Repeteix el procediment diàriament per obtenir bons resultats.

3. Te verd

Aquesta beguda no solament serveix per depurar l’organisme. El te verd aporta una gran quantitat d’antioxidants que poden ajudar tant al creixement com a l’enfortiment del cabell, evitant així la seva caiguda a l’excés.

 • L’aplicació és molt simple: una vegada que preparis una tassa de te, deixa-la refredar.
 • Al moment de dutxar-te o banyar-te, aboca el te sobre el teu cabell, a tall de tònic.
 • Repeteix l’aplicació 2 vegades per setmana per obtenir bons resultats.

4. Suc de ceba

La ceba s’usa com a remei per a les ferides i per a qualsevol problema dèrmic, per això ens pot ajudar si sofrim caiguda de cabell per una condició en la pell. Aquest vegetal, a més, conté molt sofre, que millora la circulació de la sang als fol·licles pilosos.

 • Una vegada que extreguis el suc de la ceba, aplica-ho al cap i deixa-ho actuar uns 30 minuts.
 • Després renta el cabell com de costum.
 • Repeteix el tractament dues vegades a la setmana, almenys, durant tres mesos.

5. Ortiga

Les fulles d’ortiga són molt eficaces per evitar la caiguda de cabell. La loció d’aquesta planta s’aconsegueix en les cases naturistes o farmàcies d’homeopatia i botànica.

 • Has d’aplicar-la en el cuir cabellut abans de ficar-te al llit amb massatges circulars.
 • Deixa que actuï tota la nit i esbandeix al matí.

Si bé al mercat, a les farmàcies sobretot, existeixen milers de tractaments i productes, a YCOM preconitzem el green living i optem per remeis naturals per prevenir la caiguda del cabell. No deixis d’aprofitar-los!

Gemma
Etiquetes: