FORTNITE: Com usar el teu compte de PS4 a Switch i Xbox One

noia-fortnite
Compartir

Finalment, i després de no poques demandes realitzades pels fans, Sony ha habilitat el crossplay o joc creuat a Fortnite entre PS4 i la resta de consoles com Nintendo Switch o Xbox One, la qual cosa ens permetrà unificar els nostres comptes dieferents en una sola sense importar la plataforma en la qual juguem. Per això, i gràcies a aquest tutorial, a YCOM t’ensenyem com usar el teu compte de PS4 a Switch i Xbox One per jugar a Fortnite, alguna cosa que podrem fer directament a la web d’Epic Games.

 

Com vincular comptes de Fornite Battle Royale

El primer que hem de fer, si la tenim, és desvincular el nostre compte de Nintendo Switch o Xbox One, alguna cosa que no serà necessari si solament has jugat a Fortnite en PS4 i no en les altres. El següent pas serà vincular un compte ja existent a PlayStation 4 en la resta de plataformes, en aquest cas, Switch i Xbox One.

Avís important abans de desvincular comptes

Epic Games està treballant en un sistema que permeti unificar comptes en les quals s’ha gastat diners reals o s’han aconseguit premis, ja que si actualment desvinculem el nostre compte de Switch o Xbox One, ho perdrem tot! I és que per usar un únic compte des de PS4, hem de desvincular la resta. De moment no hi ha manera de conservar el que tinguem en comptes secundaris, amb el que potser vols esperar al fet que Epic Games ofereixi una solució en aquest sentit. Per contra, si no has gastat res en els teus comptes de Switch o Xbox One o no t’importa perdre el que hagis aconseguit en elles, segueix endavant amb el procés.

Com desvincular els comptes de Switch i Xbox One

Abans de poder vincular el nostre compte o comptes secundaris a PS4 hem de desvincular-les del nostre perfil a través de la pàgina web oficial d’Epic Games. Només has d’iniciar sessió en el compte que vulguis desvincular de Switch o Xbox One; una vegada hagis iniciat sessió en alguns dels dos comptes secundaris, has de prémer sobre el nom del teu perfil i accedir a Compte a través del menú desplegable per accedir a la finestra de configuració del teu perfil.

  • A la finestra de Configuració, hem d’accedir a l’opció Comptes connectats, on podrem veure els nostres diferents comptes vinculats al nostre perfil d’Epic Games.
  • Cada compte apareixerà amb el seu corresponent logo i nom sobre un botó de generosa grandària amb l’opció Desconnectar-se.
  • Ara tan sols has de prémer sobre el compte que desitges desconnectar, sigui Switch o Xbox One (o ambdues) per quedar-te només amb el compte de PS4.
  • Apareixerà una finestra d’avís amb tres caselles tipus check; assegura’t que quedin totes marcades i prem sobre la icona vermella d’Unlink.
  • Aquests avisos tenen a veure amb la pèrdua de progressos o compres.

Com vincular en Switch o Xbox One el teu compte de PS4

Ara arriba el moment de vincular els teus comptes secundaris a la principal de PS4; per a això, tanca sessió de qualsevol compte que tinguis oberta i inicia sessió amb el teu compte de Fortnite de PS4. De nou, prem sobre Iniciar sessió a través de la pàgina principal d’Epic Games.

  • Una vegada hàgim iniciat sessió, hem de prémer sobre el nostre nom de perfil i de nou accedir a l’opció Compte per accedir a la Configuració del nostre compte.
  • De nou, hem d’accedir a l’entrada Comptes connectats, on apareixerà una llista dels nostres perfils vinculats al nostre compte d’Epic Games.
  • Ara prem sobre la icona Connectar-se del compte o comptes (Switch i/o Xbox One) que vulguis vincular al teu compte principal de PlayStation 4.

I fins aquí el tutorial sobre com vincular el compte de PS4 a Switch i Xbox One!

 

Gemma
Etiquetes: