Comença el període d’inscripció al primer GamesJam del al Barcelona Games World

Compartir

El Barcelona Games World, se celebrarà del 5 al 8 d’octubre a la Frira de Barcelona del recinte de Montjuïc.


L’Associació Espanyola de videojocs (AEVI) i Fira de Barcelona ja han obert el període d’inscripció per la primera GameJam que se celebrarà en l’edició del 2017 del Barcelona Games World. Es tracta d’una competició per equips d’estudiants universitaris que hauran de desenvolupar un videojoc.

 

La fira més gran de videojocs a Catalunya se celebrarà del 5 al 8 d’octubre els dies 6 i 7 d’octubre i tots aquells que vulguin formar part de l’esdeveniment podran subscriure’s fins al 2 d’octubre a la pàgina web que La Salle, patrocinador tecnològic del torneig, ha posat en marxa.

GameJam

La competició serà d’un màxim de 25 equips formats per 4 integrants. Els organitzadors han explicat en un comunicat que els 100 participants hauran de desenvolupar un videojoc en menys de 30 hores, amb el handicap que la temàtica la sabran a l’inici de la competició. A més, la competició dels equips també és sorpresa, ja que seran els organitzadors qui repartiran els concursants per crear els equips més equilibrats.

Després de les 30 hores, els equips tindran dos minuts per presentar el seu prototip a un jurat format per cinc membres: tres representants de marques expositores del Barcelona Games World, un periodista especialitzat i un representant de les administracions publiques.

Cinc Premis

El jurat del concurs entregarà 5 premis: Milloc joc, Més original, Millor concepte artístic, Premi a la Innovació Tecnològica i un Premi Especial.

L’equip guanyador rebrà 500 euros i un bitllet de tren per a cadascun dels seus integrants a un destí per escollir entre París, Lió, Marsella i Tolouse. Els equips guanyadors del joc més original, millor concepte artístic i a la Innovació tecnològica rebran 300 euros mentre que el Premi Especial suposarà per als integrants de l’equip guardonat, 100 euros i un pack de jocs que inclouen Final FantasyXII: The Zociac AgeMarvel Vsm, entre d’altres.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: