Crea els teus propis nivells de Super Mario amb Super Mario Maker

Compartir

Nintendo llançarà una nova entrega de l’univers Mario el setembre vinent que seguirà l’estela de títols com LittleBigPlanet o Minecraft.

Els enamorats de Mario rebran un bon “regal” ben aviat. Segons ha anunciat a l’E3 2015, l’exposició d’entreteniment electrònic de Los Angeles, Nintendo traurà a la venda el dia 11 de setembre Super Mario Maker, un joc per a la Wii U que permetrà als usuaris crear els seus propis nivells – sigui en la versió de 8 bits o en la més moderna – i provar-los al moment.

A l’estil de LittleBigPlanet (Sony) o Spark i Minecraft (Microsoft), Super Mario Maker permet als jugadors configurar la seva pròpia experiència donant el total control de l’univers del seu personatge més icònic. Conscients, però, que no tothom voldrà entretenir-se a crear nivells abans de poder-hi jugar, s’inclouran fases ja creades que igualment es podran modificar. Tots els nivells creats es podran compartir perquè altres usuaris puguin jugar-hi.

A més, el joc inclou la compatibilitat amb amiibo, fet que permetrà introduir personatges aliens al món de Mario com Zelda, tal com es mostra en aquest tràiler.

 Donarà Mario una empenta a Nintendo i la discreta Wii U?

Clara Pariente
Etiquetes: