Com descarregar Apex Legends gratis en PC, PS4 i Xbox One

descarregar-apex-legends-en-pc-ps4-xone
Compartir

Apex Legends, el nou Battle Royale gratuït d’Electronic Arts i Respawn Entertainment, ja està disponible en PC, PS4 i Xbox One. Es tracta del nou free to play dels creadors de Titanfall, un first person shooter per a 60 usuaris en el qual els jugadors lluiten per a aconseguir la victòria eliminant a la resta de rivals. I el videojoc certament, li està guanyant la batalla a Fortnite, amb quasi mig milió d’esectadors a Twitch! per tant, Apex es declara el nou fenomen Battle Royale de l’actualitat en PC i consoles!

Com descarregar Apex Legends en PC, PS4 i Xbox One

I és que Apex Legends presenta elements dels Battle Royale més populars del mercat com el mateix Fortnite i el seu sistema de temporades i desbloqueig, la jugabilitat tipus shooter en primera persona de Call of Duty: Blackout, un plantejament al més pur estil PUBG i fins i tot personatges amb diferents habilitats, com a Overwatch. Per això, us oferim un complet tutorial per a poder descarregar Apex Legends en la teva plataforma favorita, ja sigui en PC a través d’Origin o en PS4 i Xbox One mitjançant les seves respectives botigues digitals.

Com descarregar Apex Legends en PC

Per a descarregar Apex Legends en PC només tenim una única opció, recórrer a la plataforma digital d’EA coneguda com a Origin, una de les alternatives a Steam o la més recent Epic Games Store, encara que només per a jocs d’Electronic Arts. Així, el primer que hem de fer és:

 1.  Descarreguem i instal·lem el client d’Origin al nostre PC des de la seva web oficial; si no tens un compte d’Origin, primer hauràs de registrar-te a través del botó Registrar-se.
 2. Una vegada estiguem a Origin, hem d’utilitzar el camp de cerca per a trobar l’Apex Legends.
 3. Introdueix el terme Apex per a visualitzar-lo i els diferents packs de contingut de pagament. Aquests packs no són necessaris per a jugar-hi, només afegeixen més elements per si vols pagar un mínim pel títol, sempre gratuït!
 4. Quan estiguem a la pàgina del joc d’Origin, tan sols hem de prémer sobre el botó Descarregar de color taronja.
 5. Ara segueix els passos d’instal·lació del joc. Entre altres coses, hauràs d’especificar la ubicació de la instal·lació en el teu PC o deixar la ubicació per defecte; marca o desmarca les caselles d’accessos directes del joc segons les teves necessitats i prem sobre Següent.
 6. Accediràs a una segona finestra amb els diferents acords i polítiques de privacitat i cookies; marca la casella Accepto i prem sobre Següent per a seguir amb la instal·lació. La descàrrega s’iniciarà i una vegada instal·lat apareixerà l’accés directe del joc a la nostra biblioteca de títols d’Origin.

Una altra opció per a instal·lar Apex Legends en PC, és accedir a la pàgina web d’Origin i descarregar el joc. Una vegada s’iniciï la descàrrega, s’obrirà una finestra en la qual apareixerà l’accés directe Juga a Origin; prem i el sistema et portarà al client d’Origin de forma automàtica per a seguir amb la descàrrega i instal·lació.

Com descarregar Apex Legends en PS4

Per a descarregar Apex Legends en PS4 el primer que hem de fer és:

 1. Accedir a PlayStation Store a través del menú principal de PS4 mitjançant la icona Store, situada a l’extrem esquerre dels elements mostrats en pantalla.
 2. Ja dins de PS Store podem buscar Apex Legends a través dels menús (ho trobarem fàcilment a través de l’entrada Gratuïts) o mitjançant el cercador de la botiga digital de PS4, situat en la part superior de la pantalla.
 3. Una vegada estiguem en el menú de cerca, hem d’escriure el terme Apex per a mostrar totes les coincidències; apareixerà l’accés del joc i els diferents packs de continguts de pagament, com dèiem abans, mai obligatoris.
 4. Accedim a la icona situada en primer lloc per a entrar en la pàgina d’Apex Legends a PS Store. Prem sobre el botó Descarregar per a iniciar la descàrrega i la seva posterior instal·lació automàtica; com diem, ALés totalment gratuït i no haurem de pagar res per a adquirir-lo!
 5. A més, només en PS4 podrem jugar online sense necessitat d’estar subscrits al servei de pagament PS Plus, com amb la resta de jocs gratuïts online de PS4. Una vegada finalitzi la descàrrega, el joc apareixerà en el teu menú principal de PS4 per a poder jugar!

Com descarregar Apex Legends en Xbox One

Per a descarregar Apex Legends en Xbox One el primer que hem de fer és:

 1. Desplaçar-nos pel menú principal de la consola de Microsoft fins a l’accés a l’Store, situat tant en la part superior de la pantalla com en la columna de l’esquerra d’aquesta.
 2. Una vegada dins de la botiga podem desplaçar-nos pels menús fins a donar amb el joc o bé recórrer al cercador de la mateixa botiga digital d’Xbox One.
 3. Prem sobre el botó Buscar situat entre les recomanacions de jocs superiors i inferiors.
 4. Una vegada dins escriu el terme Apex a la barra de cerca i observa els resultats; prem sobre el joc principal que apareixerà en primer lloc abans dels diferents packs de continguts de pagament. De nou, el joc és totalment gratuït i els packs de pagament són només opcionals!
 5. Ja dins de la pàgina del joc podràs navegar entre els diferents menús fins a donar amb el botó verd Obtenir; prem per a inciar la descàrrega i instal·lació del joc.
 6. Una vegada instal·lat, apareixerà en la teva llista de jocs del menú principal de XOne; en aquest cas, i a diferència de PS4, sí que serà necessari comptar amb una subscripció a Xbox Live Gold per a poder jugar a Apex Legends.
Etiquetes: