Disney abandona Netflix i crea la seva pròpia plataforma de streaming

Compartir

Durant la presentació dels resultats financers The Walt Disney Company,  l’empresa ha confirmat que a finals del 2018 retirarà les seves pel·lícules de Netflix. Un cop molt dur per la companyia que proporciona pel·lícules i servies per streaming, ja que els efectes d’aquesta notícia ja tenen repercussió en la borsa.

 

A més a més, Disney també ha avançat els seus futurs plans per entrar en el mercat de la transmissió via streaming a través d’un servei propi. Un moviment molt pròsper per l’empresa que compta amb gran quantitat de contingut per oferir.

 

El CEO de Disney ha assegurat que sempre hi ha hagut una bona relació amb Netflix, però ha arribat l’hora de ser independents i per tant, treure el seu contingut de la plataforma. Aquesta continuarà tenint totes les pel·lícules i programes, acordats en l’últim contracte del 2016, fins a finals del 2018. Per al 2019, ja no es negociarà contingut per Netflix. No obstant això, l’acord per a la producció de sèries originals de Marvel es mantenen sense canvis de moment.

 

Avui dia, Disney és una de les companyies més importants del món, i té entre els seus productes a Marvel, Star Wars, Pixar, ESPN, la cadena nord-americana ABC i molt més. L’any 2012, Netflix va tancar el primer acord amb aquesta important empresa per ser la plataforma exclusiva del seu contingut, un acord que va reafirmar el 2016. Cal tenir en compte que aquest acord d’aliança era exclusiu dels Estats Units.

 

Durant el 2019, Disney llençarà el seu propi servei de streaming, que arribarà primer als Estats Units i després s’anirà expandint a la resta del món. L’objectiu és deixar de dependre de les companyies externes i vendre el contingut directe a l’espectador.

 

Pel que fa al contingut, la nova plataforma oferirà els  clàssics de Disney, Pixar, Marvel i Star Wars, com pel·lícules i programes de televisió, a més de les produccions dels seus canals de televisió. Però el més important és que faran una forta inversió en contingut original i exclusiu per a aquesta plataforma, ja que comptarà amb estrenes com “Frozen 2”, “Toy Story 4”, l’ “Episodi IX” de Star Wars i la propera pel·lícula live-action del Rei Lleó.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: