Disney Plus vs Netflix: la guerra pel tro de l’streaming

disney-plus-vs-netflix
Compartir

Encara que encara no està disponible, Disney Plus (Disney +) el nou servei d’streaming de la companyia, ja està en camí de convertir-se en el rival número 1 de Netflix i desafiar a Hulu, també. Si visquéssim en un món ideal, et subscriuries a tots dos. Avui comptes amb múltiples alternatives d’streaming que competeixen pel nostre Temps… i els nostres diners! Però si desitges canviar-te o triar un d’aquests serveis, a YCOM comparem Disney Plus versus Netflix.

Considerant que debutarà el 12 de novembre d’enguany, encara hi ha molt sobre Disney Plus que haurem de descobrir els pròxims mesos. Si tens curiositat sobre com es desenvoluparà el pròxim xoc de titans de l’streaming entre Netflix vs. Disney Plus, això és tot el que sabem fins ara…

Qualitat vs Quantitat?

La batalla de Disney Plus vs Netflix probablement queda reduïda en una primera etapa a un debat de qualitat contra quantitat. Disney Plus oferirà uns 7.000 episodis de programes televisius i entre 400 i 500 pel·lícules. Això és menys d’una cinquena part dels programes que actualment ofereix Netflix, i només una vuitena part de les pel·lícules.

Un gran “però” és que Disney Plus compta amb les pel·lícules i els programes més populars del moment. Un any després del seu debut, Disney Plus presentarà totes les pel·lícules de la saga d’Star Wars, la majoria de les quals són difícils de trobar online. També serà la llar digital exclusiva de totes les noves pel·lícules de Marvel, amb la resta de l’univers cinematogràfic de Marvel que s’anirà unint a mesura que expirin els contractes vigents amb altres serveis.

Totes les pel·lícules animades de Disney estaran disponible en el servei (amb excepció de Song of the South), igual que les 30 temporades dels Simpsons, perquè com recodaràs recentment Disney va comprar gairebé totes les propietats de Fox.

Les ofertes originals de Disney Plus tampoc són res per a burlar-se.

Star Wars, Marvel, Pixar, National Geographic…

Amb les pel·lícules d’Star Wars, que tindran una pausa de tres anys després d’Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker, la sèrie d’acció en viu d’Star Wars de Disney Plus serà l’única forma d’aconseguir aquesta galàxia molt, molt llunyana.

Els programes de Marvel, com WandaVision, Falcon i Winter Soldier, i les sèries encara sense títol de Loki i Hawkeye es basaran en alguns fils que Avengers: Endgame va deixar obertes.

Per als nens, High School Musical: The Musical: The Series i l’spinoff de Pixar Monsters at Work haurien de ser grans atractius, a més del contingut de National Geographic.

Netflix, el nostre guanyador

D’altra banda, Netflix ha invertit milers de milions de dòlars en la seva pròpia programació original i, com a resultat, va acabar amb alguns dels millors programes, en un espectre vertiginós de gèneres i formats. Netflix és l’únic lloc on trobaràs èxits consolidats com Stranger Things, The Crown i Black Mirror, així com versions recents com Russian Doll i The Haunting of Hill House.

Netflix també ha desemborsat molts de diners per a assegurar favorits que no són de Disney com Friends i The Office… almenys ara com ara. Tampoc descartis les pel·lícules de Netflix. Des d’originals guanyadores de l’Oscar, com Roma, fins a èxits de culte, com Hot Fuzz i Moon, Netflix té més pel·lícules de les que podries veure.

Disney Plus podria tenir els majors èxits de taquilla, però el seu rival ofereix una línia més variada i eclèctica. Si vols més alternatives, Netflix és el camí a seguir.

 

Etiquetes: