Disney revela les primeres imatges d”El Rey León’

Primer teaser de El Rey León
Compartir

L’any 2019 està prenent forma de “festa” del cinema, especialment per als aficionats a tot allò que crea Disney. I és que avui els estudis d’animació han llançat un avançament de l’adaptació d’un dels clàssics dels dibuixos animats més estimats: ‘El Rey León’.

Després de fer públic l’anunci de ‘Dumbo‘, que arribarà el març de l’any vinent, i d’haver donat pistes també sobre la versió amb persones d’Aladdin – prevista pel maig -, Disney ha acabat amb les especulacions i ens ha deixat entreveure com serà el món en què Simba viurà la seva història.

El Rey León‘ tornarà 25 anys després de la versió animada amb recreacions d’animals de carn i òssos. Aquests, conmptaran amb les veus conegudes del món de l’àmbit de la interpretació i de la música com Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, John Oliver, Keegan-Michael Key, Jean Earl Jones i Beyoncé.

La veritat és que aquest minut i mig és suficient per a posar-nos ja la pell de gallina i fer-nos morir de ganes perquè arribi el dia de l’estrena.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: