Dissenya els teus mems en català amb aquests webs

Mems en catala
Compartir

Sabies que… la paraula “mem” (meme) fa referència a idees, comportaments o estils que s’estenen culturalment entre persones? Richard Dawkins va ser el primer a utilitzar-la en el seu llibre El gen egoista. És un derivat del grec “mimema“, que indica allò que és imitat.

Amb el boom de les xarxes socials i el factor viral que han estès a la xarxa, els mems han passat a ser aquelles imatges, generalment gracioses i satíriques, que van acompanyades amb un breu text del mateix to.

Actualment, la xarxa n’és plena (i els nostres mòbils també), però aquí et deixem 5 eines per a convertir-te en l’autèntic rei del smems: crea’ls tu mateix!

Quick Meme

Com el seu nom indica (“quick” significa “ràpid” en anglès), es tracta d’una eina per a crear mems amb facilitat. Hi ha poc misteri.

Quick Meme

 

Imgflip

A més de memes, també permet crear GIF. Compta amb diverses característiques, com una gran quantitat de fonts en diverses mides. Pots utilitzar imatges pròpies i afegir quadres de text.

Imgflip

Memegenerator.es

A la pàgina principal, pots seleccionar el personatge o seleccionar un fitxer propi. En aquesta, pots afegir-hi el text.

Meme Generator

Live Meme

Un editor senzill: crea mems a partir d’imatges del web o puja la teva pròpia.

Memegenerator.net

Aquesta pàgina no només és un generador de mems. Està muntada com una xarxa social: pots accedir-hi amb el teu perfil de Facebook i votar els mems compartits per altres usuaris.

Meme Generator net

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: