El tràiler de Dumbo en carn i ossos et farà plorar

Pòster de Dumbo (Disney), de Tim Burton
Compartir

Els seguidors de Disney estan d’enhorabona! Encara celebrant l’arribada les primeres imatges de Toy Story 4, la nit del dimecres 14 de novembre (hora nord-americana) va veure la llum el segon tràiler de Dumbo.

Es tracta de la versió amb actors de carn i ossos dirigida per Tim Burton que arribarà als cinemes el pròxim mes de març. Durant els més de dos minuts que dura el vídeo, observem l’empremta característica del director, a la vegada que intuïm que serà un film ple d’emocions i de sentiments.

Estrenada l’octubre de 1941, la pel·lícula de dibuixos animats amb el mateix títol és percebuda per la majoria de l’audiència com una de les més tristes que Disney ha fet mai. Tot apunta que la versió humana reforçarà aquesta amarga sensació.

L’era de les pel·lícules ‘Live Action’

Amb la intenció de seguir captant les noves geracions del segle XXI, els estudis d’animació van prendre la decisió d’allargar la vida dels seus clàssics en format de “Live Action Movie”; és a dir, fent-ne versions amb actors i actrius de carn i ossos. L’any 2014, Angelina Jolie es posava a la pell de Mal·lèfica, la vil·lana de La Bella Dorment. L’any següent, Lily James interpretava la Ventafocs i el 2017 vam veure l’Emma Watson com a Bella. Disney no ha tingut cap problema per a transformar amb èxit els dibuixos animats més populars en persones.

Dumbo no serà l’única estrena d’aquest tipus que viurem el 2019, AladdinEl Rey León també s’han anunciat per al pròxim any. Mulan La Sirenita arribarien el 2020. Aquest article de la revista Variety recull totes les adaptacions que Disney ha confirmat fins al moment.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: