El 30 de setembre és la 13a Diada de les Telecomunicacions

Compartir

El proper 30 de setembre es celebrarà una nova edició de la Diada de les Telecomunicacions de Catalunya al CosmoCaixa de Barcelona, amb el lema“Cap a una nova era digital: la tecnologia al servei de les persones” i amb més de 400 inscrits ja confirmats.

Es tracta d’una jornada organitzada pel Col•legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), i per tretzè any consecutiu s’ha convertit en un dels espai de trobada més importants per al sector de les telecomunicacions i la societat de la informació.

diada-coettc

Si mirem les novetats del programa, enguany es realitzarà un debat interactiu amb l’etiqueta #DiadaTelecos14, i una taula rodona dedicada a la indústria dels videojocs i els llocs de treball que genera al nostre país. I parlant de treball, aquesta edició també acollirà un espai reservat a l’emprenedoria, per al famós networking entre estudiants, empreses i professionals de l’àmbit de les TIC. Aquests mateixos professionals i empreses del sector de les tecnologies de la informació, així com també institucions i mitjans de comunicació que enguany hagin realitzat algún projecte d’innovació tecnològica i de promoció de les TIC, optaran als Premis Excel•lència a les Telecomunicacions, que es lliuraran a la coenda.

A banda, també es debatrà l’estratègia d’especialització intel·ligent de Catalunya, l’anomenat pla d’acció regional de transformació econòmica RIS3CAT -per al període 2014-2020 – i sobretot el paper que hi juga el sector de les Smart Cities.

Per assistir a aquest esdeveniment que comptarà amb nombroses personalitats del món polític, econòmic i del sector TIC català cal inscriure’s previament mitjançant aquest enllaç. Tots els assistents podran gaudir d’una aplicació móvil gratuïta disponible per l’ocasió!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: