El FC Barcelona competirà en un torneig d’eSports per primera vegada: arriba l’eFootball.Pro

El Barça participarà a la eFootball.pro
Compartir

Aquest diumenge 25 de novembre, s’ha presentat a Barcelona eFootball.Pro, la primera competició d’eSports en què participarà el FC Barcelona amb Pau Lara (PaUUU24) i Alex Alguacil (AlexAlguacil) com a representants.

El primer jugador és l’únic campió del món espanyol en modalitat individual al Pro Evolution Soccer (PES), mentre que el segon és campió del món del 2018 en la modalitat COOP (3 vs 3) del PES i campió d’Europa del 2018 en la modalitat individual PES.

La participació del Barça en aquesta competició organitzada per EMR i KONAMI, Premium Partner del Club des del 2016, el converteix en un club pioner dins del món dels eSports, compentint en un torneig d’aquest tipus oficialment per primera vegada.

D’aquesta manera, el FC Barcelona es converteix en un club pioner dins dels eSports i juntament amb altres clubs de futbol europeus formarà part d’aquesta Lliga de PES2019, en què competirà per primera vegada dins el món dels eSports.

El torneig de PES definitiu?

A més l’equip blaugrana, el Boavista FC –primer rival del Barça-, el Nantes FC, l’AS Mònaco, el Schalke 04 i el Celtic FC s’han unit a aquesta nova proposta del sector dels esports electrònics, creada per Gerard Piqué. D’aquesta manera, eFootball.Pro arriba com a un clar competidor de la PES League, tractant de ser la competició definitiva que uneixi els clubs de futbol professionals amb els esports.

El torneig arrencarà el pròxim 2 de desembre i tindrà com a seus les ciutats de Barcelona, Mònaco i Glasgow i s’allargarà fins al maig del 2019, mes en què està previst que tingui lloc la final.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: