El (gran) retorn del Canet Rock

Compartir

Tot va començar aquest any el dia de l’aniversari d’en Josep Maria Mainat, quan d’una idea sense més va néixer el projecte de reviure aquell festival que fa 36 anys va desaparèixer. Així ho han explicat Gemma Recoder (directora general del Canet Rock) i Josep Maria Mainat (promotor i fundador dels històrics festivals de Canet) en la roda premsa que han fet a la seu del principal patrocinador. El dia següent és van posar treballar i en Josep Maria Mainat ho va anunciar així a twitter:

 

Amb aquell esperit de llibertat i de reivindicació de la música feta a casa nostra reneix amb 12 hores de música en directe, amb una gran representació de l’estat actual de la música de casa nostra. Ja van avançar el 7 de març que Txarango, Love of lesbian i Gerard Quintana amb Xarim Aresté estarien a Canet el 5 de Juliol, però avui a la roda de premsa han donat gairebé tots els noms que faltaven: Els amics de les Arts, Blaumut, Caïm Riba, Delafé i las Flores Azules, Manel, Mishima, Els Pets, Gossos, Joan Dausà, The Pinkertones i en Jaume Sisa, com a convidat especial.

El cartell no està tancat, l’organització ha anunciat sorpreses i un grup que s’escolliria a través de les xarxes socials en base a les propostes que farà tothom que vulgui. Un dels noms que ha sonat és el de Pau Riba, L’organització ha dit: “Amb en Pau Riba no hi ha res tancat, ni positiu ni negatiu, però estem parlant”. Es confirmi o no la presència d’un dels artistes que va estar a l’escenari del Canet Rock fa 36 anys, la família Riba estarà representada pel fill d’en Pau, en Caïm Riba (guitarrista de Pastora que ha aprofitat una pausa del grup per a debutar en solitari).

Hi haurà concerts especials, els Gossos han anunciat que faran un concert amb un repàs de tota la seva trajectòria, el mateix que Gerard Quintana i Xarim Aresté, que a part de tocar temes del seu recent treball “Tothom ho sap”, tocaran temes dels desapareguts Sopa de Cabra (en Xarim ja va participar en el retorn del grup). En aquesta línia, Blaumut i Joan Dausà han explicat que compartiran escenari en un concert inèdit fins el moment amb temes dels dos grups interpretats pels dos.

Les entrades surten a la venda aquest dijous 27 de març a un preu especial de 28€ durant una setmana, després el preu serà de 33€. L’organització ha explicat que es treballa per la comoditat dels públics de totes les edats, ja que el seu objectiu és arribar a tota la gent que té l’esperit del Canet Rock o que el vol conèixer, per això els menors de 16 anys podran accedir acompanyats dels seus representants legals i amb preus especials per nens.

Per a més informació del festival consulteu al seu web www.canetrock.com o segui-los a les xarxes socials: Facebook i twitter

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: