El “Netflix” dels videojocs arriba a Espanya: PS Now

El "Netflix" dels videojocs arriba a Espanya: PS Now
Compartir

Sony Interactive Entertainment (SIE) ha que el servei PlayStation Now (PS Now) s’estendrà a nous territoris de tot Europa, entre els quals es troba Espanya.

Els jugadors d’Espanya, Itàlia, Portugal, Noruega, Dinamarca, Finlàndia i Suècia aviat tindran accés a PS Now i al seu catàleg de més de 600 jocs de PS4, PS3 i PS2, després del seu pas pel Regne Unit, Alemanya, França, Bèlgica, països Baixos, Suïssa, Àustria, Luxemburg i Irlanda.

El servei de subscripció permetrà jugar via ‘streaming’ a qualsevol dels títols disponibles de les tres consoles esmentades anteriorment i es podrà jugar tant des PS4 com a través d’un PC amb Windows, com va informar la companyia en un comunicat emès el dimecres 23 de gener.

A principis de febrer arribarà una versió beta que permetrà als usuaris de PS4 provar el servei i compartir les seves impressions sobre el funcionament de PS Now. Els jugadors que vulguin participar, poden ja registrar-se al lloc web de la versió beta per a sol·licitar el seu accés a la mateixa.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: