El Punt Avui Televisió comença a emetre per Sant Jordi

Compartir

El Punt Avui Televisió ha fet l’emissió inaugural aquest dimarts per la nit, la vigília de Sant Jordi, amb una programació especial de tres hores (de vuit a onze de la nit) amb una entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas, i la presentació dels espais i els programes.

La nova cadena televisiva neix a partir de l’acord de lloguer de llicències per part del grup El Punt Avui i l’antic propietari de Canal Català, Nicola Pedrazzol. A hores d’ara cobreix el 50% del territori nacional però ja la pot veure més del 80% de la població. L’estrena coincideix amb l’aniversari de l’Avui, una de les dues capçaleres que donen nom a la capçalera del diari del grup des que, ara fa dos anys, El Punt i l’Avui es van fusionar.

Tal com ja es va anunciar setmanes enrere, la producció pròpia de la cadena s’anirà incrementat gradualment i a l’inici se centrarà en les hores de tarda i nit amb el programa L’illa de Robinson. A banda de la programació que provingui de La Xarxa, que es concentrarà sobretot en la franja matinal i els caps de setmana, El Punt Avui TV emetrà també altres programes de producció pròpia o d’empreses amb les quals ha arribat a acords: La ronda, Pericos online, L’internauta i una entrevista setmanal produïda per la revista Esguard

 

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: