El Tetris es convertirà en pel·lícula

Compartir

El popular videojoc Tetris farà el salt al cinema per ser una pel·lícula d’acció, segons ha informat Threshold Entertainment, una de les companyies més importants del món.

“Tothom sap que Tetris és una de les marques més famoses i estimades del món”, va dir el director de la companyia, Larry Kasanoff, en un comunicat. Ara, l’essència del videojoc servirà d’argument per narrar una història èpica de ciència-ficció.

Llançat al mercat el 1984, el Tetris va ser desenvolupat pel programador rus Alexei Pazhitnov i es basa en encaixar blocs formats per quadrats fins a formar un mur homogeni. Poques explicacions calen per definir aquest joc. Cinc anys després, Nintendo el va convertir en un èxit mundial en incloure-ho en la seva consola Game Boy, la primera en aconseguir grans quotes de mercat.

Aquest joc va començar com un videojoc modest, però avui “forma part del nostre imaginari col•lectiu”, ha subratllat Henk Rogers, director gerent de The Tetris Company. Segons va afirmar, el videojoc uneix a gent de totes les edats i allibera el desig d’ordenar el caos. Segons diversos estudis, aquest motiu és el principal per jugar o interactuar amb jocs, videojocs o programes amb interacció.

En un article publicat a “The Wall Street Journal”, Larry assegura que no es tractarà d’una pel·lícula “amb un grapat de línies movent-se”, és a dir, el film no girarà al voltant de la geometria. De moment no es coneixen més detalls, ni dates, ni argument ni actors. El que està clar, és que Tetris ha sigut font d’inspiració per molts jocs, consoles, documentals i tot tipus d’espectacles.

TAMBÉ: El Tetris més gran del món

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: